در این مقاله  ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی سالاد سزار را به شما عزیزان آموزش دهیم. این سالاد یکی از معروف ترین سالاد های لذیذ ایتالیایی است. این سالاد بسیار شیک و مناسب برای سرو در مهمانی های شماست. سالاد سزار کم کالری و مدرن است و یک وعده ی سبک محسوب می شود.

پیشنهاد می کنیم اگر مشتاق مطالب آشپزی هستید، مجموعه مقالات آشپزی ما را مطالعه کنید.

همچنین پیشنهاد می کنیم برای طرز تهیه ی انواع سالاد های مجلسی مقاله ی ۳ سالاد مجلسی و شیک مناسب مهمانی ها ما را نیز مطالعه کنید.

مواد لازم برای سالاد سزار

آب لیمو ترش تازه ۱ عدد
کاهو ۱ بوته
روغن زیتون به مقدار لازم
نان تست یا باگت

مواد لازم برای سس سالاد سزار

سرکه سفید نصف استکان
روغن زیتون ۱ استکان
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیرپارمسان به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد سزار

نان تست یا باگت را با چاقوی تیز به تکه های مکعبی خرد کنید و مقداری روغن زیتون را با قلم مو روی نان ها بزنید و آنها را در فر به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بگذارید تا سوخاری شود. (می توانید از توستر یا مایکرو ویو و یا حتی از ماهیتابه نچسب هم استفاده کنید)

کاهو ها را پس از شستن تکه تکه کنید به طوری که زیاد کوچک نباشند.

برای سرو کاهو ها و نان سوخاری شده را مخلوط کنید و لیمو را روی سالاد بچکانید و با روغن زیتون مخلوط کنید.

!!! دقت کنید !!!

می توانید علاوه بر کاهو از کلم و کلم بروکلی نیز استفاده کنید.

طرز تهیه سس سالاد سزار

تخم مرغ ها را به مدت ۲ دقیقه در آب جوش آبپز کنید . سیر ها را له کنید.

در کاسه ای با همزن تخم مرغ ها و روغن زیتون  و سیر له شده را هم بزنید و پنیر را اضافه کنید و به مدت ۳ الی ۴ دقیقه بزنید .

پس از کمی تغییر رنگ ( رفتن به رنگ سفیدی ) سرکه و ادویه را بیفزایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا به شکل سس مایونز درآید.

این سس حداقل به مدت یک ساعت باید در یخچال بماند.
در این سس از آب لیمو هم می توان به جای سرکه استفاده کرد. ولی در دستور اصلی آن سرکه است.

 

پیشنهاد می کنیم برای طرز تهیه ی انواع سالاد های مجلسی مقاله ی ۳ سالاد مجلسی و شیک مناسب مهمانی ها ما را نیز مطالعه کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: