در بخش آشپزی مجموعه مقالات اینجا زنونس تلاش کرده ایم تا دستور پخت انواع غذا های ایرانی ، خارجی ، دسر و… را برای شما عزیزان گرد آوری کنیم. امیدواریم که این مطالب برای شما مفید باشد. اگر خواهان مطلب خاص و یا دستور پخت غذای ویژه ای هستید و یا انتقاد و پیشنهادی دارید ، برای ما نظراتتان را ارسال کنید.

در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی دونات مرغ را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه ی دونات مرغ

 

نان تست ۷ عدد
سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
سیر رنده شده ۳ تا ۴ حبه
جعفری ریز خردشده ۱ پیمانه
شیر به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه کاری به میزان لازم
روغن سـرخ کـردنی به میزان لازم

 

 

طرز تهیه ی دونات مرغ

سینه مرغ را چرخ کرده و سیب‌زمینی  پخته شده را رنده کنید. نان‌های  تست را در شیر خیس کرده و اجازه دهید تا نرم شود، سپس با دست فشار دهید و شیر اضافه آن را بگیرید.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافی است ) .

سپس مرغ، سیب‌زمینی ، نان تست و سیر را مخلوط کرده، سبزی را به آنها افزوده و تخم‌مرغ‌ها را نیز اضافه کنید. نمک، فلفل، ادویه‌کاری را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید .

از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در آرد سوخاری بغلتانید، سپس وسط آنها را سوراخ کرده و در روغن داغ سرخ کنید.

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: