injazanoonas | اینجا زنونس

مرغ لایه ای شکم پر، یک پیش غذای مجلسی

مرغ لایه ای شکم پر، یک پیش غذای مجلسی

مرغ-لایه-ای-شکم-پر

مرغ لایه ای شکم پر، یک پیش غذای مجلسی مناسب ایام عید نوروز و مهمانی های سال نواست. برای رنگین کردن سفره ی خود پیشنهاد می کنیم از پیش غذای مناسب مانند تارت بادمجان یا مرغ لایه ای شکم پرو یا انواع سوپ ها مانند سوپ ورمیشل و یا سوپ های مجلسی دیگر مثل سوپ شیر استفاده کنید.در این مقاله ی اینجازنونس می خواهیم طرز تهیه ی مرغ لایه ای شکم پر، یک پیش غذای مجلسی برای ایام عید را به شما عزیزان  آموزش دهیم.

مرغ لایه ای شکم پر، یک پیش غذای مجلسی

مواد لازم برای مرغ لایه ای شکم پر

هویج نیم کیلو
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۱ کیلو
خامه ۱/۳ فنجان
نشاسته سیب زمینی یا آرد ۴ قاشق غذاخوری
شوید یک دسته
پیاز ۱عدد
آب لیموترش ۱عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰گرم
نمک و روغن به میزان لازم
فلفل سیاه تازه سابیده و جوزهندی سابیده کمی

طرز تهیه ی مرغ لایه ای شکم پر

سینه های مرغ رو به نوار های باریک و بلند برش دهید.

تکه های مرغ را در یک کاسه با نمک و فلفل و کمی جوزهندی مزه دار کنید. آب لیمو را روی مرغ ها بریزید. مرغ را با لیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید و کنار بگذارید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید.
هنگامی که پیاز طلایی شد، قارچ ها را ریز خرد کنید و به پیاز بیفزایید.
قارچ و پیاز را خوب سرخ کنید تا آب قارچ کاملاً کشیده شود.

سپس نمک و فلفل اضافه کنید.
خامه را بیفزایید.
شوید خرد شده را اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید.
نشاسته ذرت یا آرد را بیفزایید و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید.

یک ظرف مناسب فر بردارید. اگر از ظرف کمربندی استفاده می کنید دورش را فویل بکشید تا مواد به بیرون نشت نکند. ۲/۳ مرغ ها را کف ظرف پهن کنید.

!!! دقت کنید !!!

توجه داشته باشید که لابه لای تکه های مرغ فاصله خالی نماند.

نصف پنیر رنده شده را روی مرغ ها پخش کنید.

مخلوط پیاز و قارچ را روی پنیر به طور یکنواخت پهن کنید.

هویج ها را رنده کنید و روی مخلوط قارچ بریزید.

باقیمانده مرغ را روی هویج ها پهن کنید. تا لبه ظرف رو با مرغ می پوشانیم. دقت کنید مرغ ها موقع پخت جمع می شوند.

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

وقتی فر کاملاً داغ شد ظرف را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.

پس از خروج از فر آب خوراک رو از ظرف خارج کنید.

باقیمانده پنیر را روی مرغ  بریزید.

ظرف را دوباره در فر بگذارید تا پنیر آب شده و سطحش برشته شود.

سپس از فر بیرون آورید و به مدت ۱۰- ۱۵ دقیقه بگذارید تا کمی خنک شود .

آیا علاقه به عضو شدن در یک گروه تلگرام آشپزی را دارید تا هرگونه سوالی که برای شما پیش می‌آید را در لحظه پاسخ دهند و در یک جو دوستانه و صمیمی به بحث در زمینه آشپزی بپردازید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک گروه تلگرام آشپزی کلیک کنید.


اینجا زنونس
اینجا زنونس مجله ای علمی خبری در حوزه بانوان است که در زمینه های پزشکی زنان، مادران، آشپزی، خانه داری، سرگرمی، چهره ها، ورزش وتناسب اندام، خودآرایی و روانشناسی فعالیت دارد. امیدواریم مقالات ما برایتان کارآمد و مفید باشد.

2 نظر ارسال شده. نفر بعدی شما باشید!

  • مقاله گفت:

    خیلی خوب بود و عالی

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *