injazanoonas | اینجا زنونس

ته چین مرغ

ته چین مرغ

ته-چین-مرغ-1

یکی از غذاهای شکیل و مجلسی در میان ایرانیان ته چین مرغ می باشد. این غذای لذیذ به سفره شما رنگ می بخشد. در این مقاله اینجازنونس می خواهیم طرز تهیه ی ته چین مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم

برنج محلی ۳پیمانه
سینه مرغ ۲تکه بزرگ
تخم مرغ ۲عدد
ماست خامه ای ۲پیمانه
پیازدرشت ۱عدد
زردچوبه ،دارچین ،نمک و پودرزنجبیل به مقدارلازم
زرشک ۱پیمانه سرخالی
زعفران و روغن سرخ کردنی به مقدارلازم
جوهر زعفران کمی
کره ۵۰ گرم
شکر ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

تهیه ی مواد اولیه

برنج محلی را از قبل باید چند بارشسته و خیس دهید. همراه با چند  پیمانه آب جوش، کمی جوهرزعفران و نمک بگذارید تا به حالت نیم پز در آید و سپس آبکشی کرده و کنار گذارید .

ابتدا تکه های سینه مرغ را با پیاز خلالی، مقداری نمک، زردچوبه ،پودر زنجبیل وکمی زعفران همراه با ۳ لیوان آب حدود ۲ ساعت بپزید تا لطیف شود. ۲ عدد تخم مرغ را کاملا هم بزنید تا از حالت لختگی درآیند.

ماست خامه ای به مقدار ۲ پیمانه همراه زعفران و جوهر زعفران را خوب بهم بزنید تا یکدست شوند. ۳ قاشق شکر و اندازه ی نوک قاشق دارچین را اضافه کنید.  دقت کنید که برای تهیه ی ته چین مرغ باید مواد به خوبی مخلوط شوند تا غذای شما بوی نامطلوب ندهد.

حال مرغ ها ریش ریش کنید. ماهیتابه را با روغن چرب کنید. (می توانید از قالب هم استفاده کنید.) دقت کنید که بهتر است از ماهیتابه یا قالب گود استفاده کنید.  زیرا برای تهیه ی ته چین مرغ باید مقدار روغن زیاد باشد تا ته نگیرد.

وقتی قالب را چرب کردید ، برنج آبکش شده را به صورت یک لایه نازک (در حدی که کف ظرف را بگیرد ) بریزید. مقداری زعفران بر روی برنج ها بریزید. زیرا این عمل سبب می شود که ته دیگ غذا نسوزد (اگر مواد ماستی را ابتدا بریزید ،زود به رنگ تیره در می آیند.) سپس بقیه ی برنج را به مواد ماستی بیفزایید و خوب مخلوط کنید.


بیشتر بخوانید : ۱۰ مدل غذای اصلی پیشنهادی برای مهمانی

آماده کردن فر و تزئین

حال ازبرنج ماستی کف ظرف بریزید و مرتب با کفگیر روی سطح آن را فشار دهید. سپس یک لایه مرغ بریزید و کمی دارچین بپاشید .(دارچین در عطر غذا بسیار تاثیرگذار است) و به همین ترتیب لایه لایه مرغ و برنج های ماستی را بریزید (لایه آخر برنج باشد).

حال روی ظرف را و با فویل یا در مخصوص ظرف بپوشانید. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کرده سپس ظرف را در آن به مدت ۱ ساعت با دمای ۲۰۰ درجه سپس ۱ ساعت و نیم با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید.

زرشک ها را خوب بشویید و با ۳ قاشق شکر ، ۳ قاشق آب زعفران و روغن در ظرف مناسب مخلوط کنید. سپس بگذارید به مدت نیم ساعت با شعله ی ملایم بپزد.

دقت کنید که آب زرشک ها کاملا کشیده نشود. زیرا جلوه ی خود را برای تزئین از دست می دهند و سفت می شوند.

برای تزئین از خلال بادام و پسته نیز می توانید استفاده کنید.

اکنون می توانید ته چین مرغ خود را میل کنید و لذت ببرید.

نمونه تزیین ته چین مرغ

تزئین ته چین مرغ

 


اینجا زنونس
اینجا زنونس مجله ای علمی خبری در حوزه بانوان است که در زمینه های پزشکی زنان، مادران، آشپزی، خانه داری، سرگرمی، چهره ها، ورزش وتناسب اندام، خودآرایی و روانشناسی فعالیت دارد. امیدواریم مقالات ما برایتان کارآمد و مفید باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *