در ایام عید و سال نو یکی از دغدغه های خانم های ایرانی تهیه ی سفره رنگین برای پذیرایی از مهمان ها می باشد. یکی از مواردی که در رنگین شدن سفره و البته خوش مزه شدن آن تاثیر فراوان دارد تدارک دسر های مختلف است. یکی از دسر های پرطرفدار موس می باشد و شکلات هم که اکثر افراد دوست دارند پس موس شکلاتی می تواند یک گزینه ی مناسب برای سرو در مهمانی های شما عزیزان می باشد.در دیگر مقالات آشپزی ما نیز می توانید طرز تهیه ی موس انار را نیز مشاهده کنید.

در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی موس شکلاتی را به شما بزرگواران آموزش دهیم.

دستور پخت زیر برای ۶ نفر است اگر تعداد افراد بیشتر است متناسب با تعداد مقادیر را تغییر دهید. این دسر حدود ۱ ساعت حاضر می شود.

 

مواد لازم  برای موس شکلاتی

پودر ژلاتین

۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ

۴ عدد

شکلات تخته ای ساده یا تلخ

۲۰۰ گرم
شکر

۱۰۰ گرم

شیر

۱ لیوان
خامه

۱۰۰ گرم

 

 

طرز تهیه ی موس شکلاتی

زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند.

سپس شیر را اضافه نمائید .

مخلوط را در کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد .

سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود .

!!! دقت کنید !!!

مواد نباید بجوشند ، اگر احساس کردید به حد جوش رسیده است از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید .

 

خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

!!! دقت کنید !!!

مخلوط اگر داغ باشد خامه میبرد.

 

شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا آب شود .

پودر ژلاتین را با ۲ قاشق اب داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا حل شود.

سپس به همراه نصف شکلات آب شده به مواد اضافه و مخلوط کنید.

موس های آماده شده را داخل لیوان بریزید و روی آن را با نصف دیگرشکلات آب شده تزئین کنید سپس درون یخچال قرار دهید تا سرد شود.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: