اینجا زنونس

پیراشکی با مغز گوشتی


پیراشکی با مغز گوشتی از جمله غذاهای لذیذ می باشد که نمای زیبایی به سفره شما می بخشد. دراین مقاله اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی پیراشکی با مغز گوشتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیراشکی:

 

تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مربا خوری
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
آرد به مقدار لازم (تا حدی که خمیر به دست نچسبد)
زرده تخم مرغ ، شیر و یک قاشق زعفران برای روی خمیر

 

دقت کنید که : این دستور برای خمیری است که شیرین نمی باشد ولی اگر می خواهید از خمیر شیرین استفاده کنید بین ۲ تا ۵ قاشق غذا خوری شکر بسته به میزان شیرینی که می خواهید به این ترکیبات بیفزایید.

 

مواد لازم برای مواد میانی:

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آویشن ۱ قاشق چای خوری
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
ذرت ۲ قاشق (متناسب با سلیقه)
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پنیر پیتزا متناسب با سلیقه

طرز تهیه ی خمیر پیراشکی :

برای تهیه ی پیراشگی با مغز گوشتی ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید. برای این کار اول شیر یا آب ولرم را با ۱ قاشق غذاخوری شکر(برای خمیر شیرین) مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه را بر روی آن بپاشید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید.

تخم مرغ و نمک و روغن را هم بزنید و سپس مخمر را بیفزایید و بدون اینکه هم بزنید ، آرد را روی مواد الک کنید.

آرد را تا جایی بریزید که خمیر به دست نچسبد. حال خمیر را چند دقیقه ورز دهید. کف ظرف نیز کمی آرد بپاشید و خمیر را داخل آن بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا به اصطلاح ور بیاید. پس از ور آمدن پف خمیر را بگیرید.

اکنون خمیر پیراشکی با مغز گوشتی شما آماده است می توانید از آن استفاده کنید.

 

طرز تهیه ی مواد میانی:

گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید و به آن رب اضافه کنید.فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی خرد کنید و تفت دهید و به موادتان بیفزایید در صورت تمایل می توانید ذرت کنسرو شده هم به مواد اضافه کنید. در مرحله آخر آویشن را اضافه کرده و تابه را خاموش کنید.

مواد را داخل خمیر گذاشته و به شکل دلخواهتان بپیچید. یک سینی را چرب کنید و روی آن کمی هم آرد بپاشید و پیراشکی ها را روی آن قرار دهید و برای روی پیراشکی ها زرده تخم مرغ ، زعفران ، یک قاشق غذا خوری روغن مایع و یک قاشق شیر را با هم مخلوط کرده و با قلم مو روی پیراشکی ها بکشید سپس بگذارید به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه بماند تا کاملا بپزد. برای طلایی شدن چند دقیقه گریل را روشن کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

→ مطلب قبلی

مطلب بعدی ←

1 دیدگاه

  1. نازنین

    مرسی از آموزشای خوبتون خیلی خوش مزه بود

پاسخ دهید