در ایام عید نوروز پذیرایی از مهمانان و داشتن سفره ی رنگین بسیار حائز اهمیت است. این مساله برای خانم ها گاها یک دغدغه محسوب می شود. یکی از نکاتی که برای پذیرایی بسیار قابل توجه است سرو نوشیدنی مناسب هنگام ورود میهمانان می باشد. در این مقاله ی اینجا زنونس آموزش نوشیدنی های عیدانه برای سرو در هنگام ورود مهمان ها را برای شما تهیه کرده ایم.

 

نوشیدنی های عیدانه برای سرو در هنگام ورود مهمان ها

 

۱٫ دمنوش بهارنارنج/ گل محمدی

مواد لازم برای دمنوش بهار نارنج

برگ گل محمدی ۲ گرم
شهد یا عصاره بهارنارنج ۲ قاشق مرباخوری
آب جوش یک لیوان
گل نارنج ۲ الی ۳ گرم

 

طرز تهیه ی دمنوش بهار نارنج

۲ تا ۳ گرم گل بهارنارنج را در لیوان ریخته و آب جوش را به آن اضافه نمایید. برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در لیوان را ببندید تا کاملا دم بکشد. سپس برگ گل محمدی و شهد بهارنارنج را اضافه کنید. می توانید در صورت دلخواه همراه با نبات سرو نمایید.

!!! دقت کنید !!!

می توانید از عرق گل محمدی یا بهار نارنج نیز برای خوش طعم شدن این دمنوش استفاده کنید.

دمنوش بهار نارنج


۲٫چای ترش

مواد لازم برای دو فنجان چای ترش

سمبل الطیب یک عدد متوسط
چای ترش یک قاشق مرباخوری
گل گاوزبان یک قاشق مرباخوری
اسطوخودوس یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ی چای ترش

مواد گفته شده را داخل صافی قوری یا ظرف موردنظرتان بریزید. به اندازه یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و به مدت حداقل ۷ تا ۱۰ دقیقه اجازه بدهید تا دم بکشد. سپس به داخل فنجان بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید.

چای ترش


۳٫چــای عیدانـه ( چای لیمو+ نعناع + میخک+ دارچین )

مواد لازم برای چای عیدانه

میخک ۳ الی ۴ تکه
لیمو ترش یک دوم
چوب دارچین یک یا ۲ عدد
برگ نعناع تازه ۲ الی ۳ ساقه

روش تهیه ی چای عیدانه

میخک و دارچین را درون آب جوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم دم بکشد. برگ نعناع و لیمو ترش را درون لیوان ریخته و دارچین و میخک را که دم کشیده به آن اضافه می کنیم.


۴٫چای سنگی

لیموامانی، اسطوخودوس و چای سیاه را هر کدام به اندازه یک قاشق چایخوری در داخل قوری ریخته و به مدت حداقل ۵ تا ۷ دقیقه صبر می کنیم تا دم بکشد. این مقدار برای دو فنجان کوچک کافی است. این ترکیب خنک کننده، مقوی معده، اشتهاآور و سرشار از پتاسیم، کلسیم و ویتامین C خواهد بود.

چای سنگی

۵٫چای پرتقال و بهار نارنج

ورون، میخک، استطوخودوس وپوست لیمو را هر کدام به اندازه یک قاشق مرباخوری داخل صافی قوری بریزید و آب جوش به آن اضافه کنید و مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد. این دستور برای ۲ نفر است.

۶٫دمنوش اسپرینگ

گل گاوزبان، بهار نارنج، هل، دارچین و آویشن را به اندازه یک قاشق چایخوری داخل صافی قوری ریخته تا به مدت حداقل ۱۰ دقیقه دم بکشد. این ترکیب برای دو فنجان است. نوشیدن این دمنوش باعث افزایش بیشتر اشتهای شما می شود. توصیه می شود  قبل از هر وعده غذایی نوش جان کنید.

۷٫چای سیاه + هل + گرد لیمو

مقدار کمی از هر کدام را به داخل قوری ریخته و به مدت کمتر از ۵ دقیقه بگذارید دم بکشد. نوشیدن ۲ فنجان از این دم نوش به اندازه دو وعده مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب، آنتی اکسیدان در بدن آزاد می کند.

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: