با ما همراه باشید با آموزش فسنجان با گوشت قرمز در مجموعه مقالات آشپزی ما.

در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی یکی از غذا های ایرانی مناسب برای مهمانی ها را به شما آموزش دهیم. فسنجان با گوشت قرمز از جمله غذاهای شکیل و رسمی و لذیذ و باب سلیقه ی ایرانی هاست که می توانید آن را در مهمانی هایتان سرو کنید.

مواد لازم فسنجان با گوشت قرمز

رب انار ۵ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
گردو ۵۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
دارچین ۳ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه فسنجان با گوشت قرمز

گردوها را چرخ کنید. در قابلمه ۲ لیوان آب بسیار سرد بریزید.

!!! دقت کنید !!!

در ابتدای کار حتما گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود. مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان متناسب با سلیقه می باشد؛ فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد می شود همان روغن گردوست.

گردوها را اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید به مدت ۳ ساعت گردوها با آب بجوشند و روغن بیندازند.

پس از پخته شدن گردوها باید دو قاشق چایخوری دارچین و رب انار بیفزایید. کمی نمک  وشکر اضافه کنید. سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم نمائید.

پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، یک قاشق چایخوری دارچین، نمک ، فلفل مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند. با دست کوفته های کوچک از این مواد درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.

گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودید به خورشت بیفزایید و حدود ۱ ساعت بگذارید گوشت  قلقلی در فسنجان با شعله کم بجوشند.

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: