با ما همراه باشید با مقاله ی باسلوق میوه ای ( مخصوص شب یلدا ) از مجموعه مقالات آشپزی.

در مقالات آشپزی ما می توانید مقالات طرز تهیه ی دسرهای دیگر مربوط به شب یلدا  مانند کاپ کیک هندوانه ( مخصوص شب یلدا ) با میوه ی هندوانه ، پاناکوتا ی انار ( مخصوص شب یلدا ) ، چیز کیک انار ( مخصوص شب یلدا )  با میوه ی انار را مشاهده کنید.

در این مقاله  اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی دسر خوش مزه ی دیگری به نام باسلوق میوه ای ( مخصوص شب یلدا ) را به شما عزیزان آموزش دهیم .

 

مواد لازم  باسلوق میوه ای ( مخصوص شب یلدا )

 

پودر ژله یک بسته توت فرنگی یا آلبالو یا… ( ترجیحا قرمز رنگ)
نشاسته نصف لیوان
پودر نارگیل مقداری برای غلطاندن
گلاب دو سوم لیوان
آب یک و نیم لیوان
شکر یک لیوان
وانیل اندکی برای عطر بهتر

 

 

طرز تهیه باسلوق میوه ای ( مخصوص شب یلدا )

ابتدا نشاسته را با آب حل کنید. سپس شکر و پودر ژله را ریخته کاملا حل  کرده سپس وانیل و گلاب را اضافه کنید و حل کنید.

روی حرارت قرار داده آرام هم بزنید تا سفت شود و قل بزند ( تقریبا ۳۰ دقیقه) .

سپس در سینی مناسب به قطر یک و نیم سانتی متر بریزید و در یخچال به مدت۲۰ دقیقه قرار دهید.

سپس از یخچال در آورده با چاقو برش دهید یا به صورت قلب برش بزنید یا با انواع قالب ها.یا با دست خیس یا چرب به صورت توپ گرد کنید.

در انتها  در پودر نارگیل بغلطانید و در ظرف بچینید.

می توانید در بین آن از مغز گردو نیز استفاده کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: