با اینجا زنونس همراه باشید با مقاله ی آموزش گراتن بادمجان از مجموعه مقالات آشپزی.

گراتن ها غذاهایی شیک و مناسب برای سرو در میهمانی ها هستند .  دستور پخت زیر برای ۲ تا ۳ نفر می باشد. اگر تعداد بیشتر است میزان مواد غذایی را به همین نسبت افزایش دهید. این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

مقاله ی تارت بادمجان ما نیز مطالعه بفرمایید.

 

گراتن بادمجان

مواد لازم برای گراتن بادمجان

 

بادمجان ۲ عدد متوسط
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
قارچ ۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
سس سفید به مقدار لازم
سیر ۲ حبه بزرگ
نمک , فلفل سیاه , اویشن , زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه گراتن بادمجان

ابتدا بادمجان ها را به صورت راه راه پوست بکنید و به عرض نیم سانت حلقه حلقه کنید.
سپس روی آنها نمک بپاشید و بعد از حداقل ۱۵ دقیقه با اب سرد بشویید و کاملا خشک کنید. و بعد از ان در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.

!!! دقت کنید !!!

نمک زدن به بادمجان باعث می شود تا روغن کمتری جذب بادمجان ها شود.

 

پیاز را با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود و سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

بعد از پختن گوشت , قارچ ورقه شده را اضافه کرده و با شعله بالا حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا قارچها آب نیندازند.

شعله را کم کرده و سیر رنده شده , نمک , فلفل سیاه , اویشن و رب گوجه را اضافه کنید و یه کم تفت دهید .در این مرحله سس امادست .

در ظرف مورد نظر یه ردیف بادمجان بچینید.

!!! دقت کنید !!!

گراتن در ظرفی که پخته میشود سرو میشود و ظرف باید داخل فر قرار بگیرد پس ظرفی رو انتخاب کنید که تحمل حرارت فر را داشته باشد.

سس سفید را ذهنی به چهار قسمت تقسیم کنید و یک قسمت از آن را , روی بادمجان ها بریزید.

بعد پنیر پیتزا و نصف سس گوشتی را بیفزایید.

یک چهارم دیگه از سس را , رو یمواد گوشتی بریزید و دوباره پنیر پیتز بریزید.

مجددا یک ردیف بادمجان و روی بادمجانها یه لایه سس گوشتی قراردهید.

و در اخر باقیمانده سس را کاملا روی مواد بریزید و در اخر پنیر پیتزا بیفزایید.

گراتن را در فر با دمای  ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا وقتی که پنیر طلایی بشود قرار دهید.

!!! دقت کنید !!!

همه مواد قبلا پخته شدن ، پس فقط بخاطر ذوب و طلایی شدن پنیر آن را در فر می گذاریم . بنابراین زمان زیادی طول نمیکشد.


آموزش تهیه ی سس سفید خانگی

ارد را با کره تفت دهید و شیر ولرم رو کم کم به ارد اضافه کنید و حرارت دهید تا به غلظت برسد و ادویه ها را به ان اضافه کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: