تارت گوشت و قارچ از جمله غذاهای لذیذ و مناسب برای رنگین کردن سفره ی شما در میهمانی هاست. همچنین دونات مرغ  و البته پاستا پنه مرغ و قارچ با سس آلفردو نیز می توانند گزینه ی مناسبی برای سفره ی شما عزیزان باشد که می توانید طرز تهیه آن را در مقالات قبلی بخش آشپزی ما مشاهده کنید.

در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی تارت گوشت و قارچ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه ی مواد میانی تارت گوشت و قارچ

قارچ
گوشت چرخ کرده
فلفل دلمه
ذرت
پنیر پیتزا
سوسیس
پیاز
سیب زمینی

برای قسمت میانی می توانید متناسب با سلیقه ی خود موادی را زیاد و یا کم کنید و بسته به تعداد افراد مقدار هر یک را تنظیم کنید.

 

مواد لازم برای تهیه ی خمیر تارت گوشت و قارچ

آرد به اندازه ای که به دست نچسبد
تخم مرغ ۲ عدد
روغن ۱ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
نمک کمی
سس گوجه فرنگی برای روی خمیر

 

مواد لازم برای روی خمیر تارت گوشت و قارچ

زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق
زعفران به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم

 

طرز تهیه ی تارت گوشت و قارچ

ابتدا دو عدد تخم مرغ را با ماست با چنگال هم بزنید  سپس روغن مایع را بیفزایید.

نمک و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و کم کم به تخم مرغها اضافه کنید.

خمیر را به قطر نیم میلیمتر باز کنید و در قالب قرار دهید.

روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید که خمیر پف نکند.

روی خمیر سس گوجه فرنگی بریزید ،پنیر پیتزا و مواد گوشتی و در آخر هم پنیر پیتزا را با نوارهای خمیر بپوشانید.

زرده تخم مرغ، یک قاشق شیر و زعفران را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و روی تارت را به آن آغشته کنید و سپس کنجد بپاشید.

تارت را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید.

در آخر حدود ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی تارت هم طلایی شود.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: