در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی رولت گوشت را به شما عزیزان آموزش دهیم. رولت گوشت غذای بسیار شیک و مناسب برای مهمانی های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت طعم های مختلفی می گیرد که در اینجا به دو نمونه آن می پردازیم.

در سایر مقالات مجموعه ی آشپزی ما می توانید طرز تهیه ی دونات مرغ و یا طرز تهیه ی مرغ شکم پر را به عنوان غذاهای مناسب مهمانی ها مطالعه کنید.

مواد لازم برای رولت گوشت

پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ‌کرده مخلوط (گوساله و گوسفند) نیم کیلوگرم
سیر ۲ حبه
رب گوجه‌فرنگی به مقدار لازم
پودرسوخاری به مقدار لازم
فلفل سیاه درسته ۴ تا ۵ دانه
نمک به مقدار لازم
ادویه به مقدار لازم ( متناسب با سلیقه )

 

مواد لازم برای داخل رولت گوشت (روش ۱)

جعفری یا گشنیز خردشده ۳ قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم‌‌مرغ ۲ عدد

 

مواد لازم برای داخل رولت گوشت (روش ۲)

گردوی خردشده ۲ قاشق سوپ‌خوری
زرشک ۳ قاشق سوپ‌خوری

 

طرز تهیه ی رولت گوشت

ابتدا پیاز ها را خرد کنید و سیرها را رنده کنید.

گوشت چرخ‌کرده را  به همراه پیاز و سیر با دستگاه غذا ساز و یا خردکن به خوبی با هم مخلوط کنید. برای این کار گوشت را چند قسمت کنید و با کمی پیاز و سیر داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید و بخش های دیگر گوش و پیاز و سیر ها را نیز بیفزایید و مخلوط کنید تا کل گوشت به خوبی با پیاز و سیر کاملا مخلوط شود.

!!! دقت کنید !!!

مخلوط گوشت و پیاز و سیر زمانی مناسب تهیه ی رولت است که به دست نچسبد. اگر پس از مخلوط کردن باز هم به دست چسبید آن را آنقدر ورز دهید تا نچسبد.

با توجه به مقدار گوشت، بهتر است ۲ عدد رولت درست کنیدحال در کف سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید و نیمیاز گوشت را برداشته و پس از صاف کردن در کف دست، روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن کنید تا به صورت گرد باز شود. لبه‌های گوشت نباید ضخیم باشد ،به طور یکنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه‌‌های آن را نازک کنید، سپس یکی از مخلوط‌های داخل رولت را آماده کنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.

اگر مخلوط  روش ۱ را برای داخل رولت انتخاب کرده اید:

ابتدا باید تخم‌‌مرغ‌ها را آب‌پز کرده و به صورت حلقه‌حلقه، خرد کنید.

حال جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم‌مرغ‌ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمک و فلفل، آن را مزه‌‌دار کنید.

در پایان، لبه‌های گوشت را از روبه‌رو به هم بچسبانید.

داخل تابه‌‌ای گود، روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید.پس از سرخ شدن یک طرف آن ، برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
در زمان سرخ شدن یکی از رولت‌ها، برای درست کردن رولت دیگر، اقدام کنید.

اگر مخلوط روش ۲ را برای داخل رولت انتخاب کرده اید:

رولت گوشت را به جای مخلوط تخم‌مرغی با زرشک و گردو بپیچید.

برای این منظور، پس از پهن کردن گوشت روی سینی آغشته به پودر سوخاری، زرشک را شسته و با گردو%D

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: