با اینجا زنونس همراه باشید با آموزش تهیه  دسر آجیل برای چهارشنبه سوری از مجموعه مطالب آشپزی.

در روز های دلچسب آخر سال و آخرین چهارشنبه سال نزدیک عید سال نو و نوروز تهیه یک دسر دلچسب به خوب گذراندن این روز کمک می‌کند.

می‌توانید این دسر را در دو نوع تند و ساده تهیه و نوش جان کنید.

دسر آجیل بسیار شیک و خوش‌مزه و در عین حال طرز تهیه آن ساده می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه دسر آجیل

 

آجیل مغز شده مخلوط

۳ پیمانه
شکر

۲/۳ پیمانه

سفیده تخم مرغ

۱ عدد
ادویه مخصوص پای کدوحلوایی

۱ قاشق چای خوری

پودر فلفل تند قرمز(برای دسر تند)

۱/۴ قاشق چای خوری
سس ورسترشایر

به مقدار کمی

نمک

به مقدار لازم

مواد اولیه بالا مناسب برای ۸ نفر می‌باشد.

طرز تهیه دسر آجیل برای چهارشنبه سوری

فر را با دمای ۱۳۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
سینی فر را با یک لایه کاغذ پوستی می پوشانیم.
تخم مرغ را با ۱ قاشق سوپ خوری آب در کاسه ای بزرگ با سرعت هم می زنیم.
در یک کاسه کوچک، شکر را همراه با ۱/۲ و ۱ قاشق چای خوری نمک، ادویه مخصوص و فلفل قرمز ترکیب می کنیم.
آجیل را با مخلوط سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم.
سپس از مخلوط سفیده خارج کرده و با مخلوط شکر، ادویه و سس ورسترشایر ترکیب می کنیم.
با قاشق، آجیل را روی سینی فر ریخته و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر حرارت می دهیم.
پس از اینکه مخلوط آجیلی کاملا سرد شد آن را در قیف های کوچک ریخته و سرو می کنیم.

چند نکته در تهیه دسر آجیل

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مورد نیاز آن حدود ۵ دقیقه است.
  • زمان پخت و انتظار دسر آجیل حدود ۳۵ دقیقه می‌باشد.
  • دسر آجیل برای چهارشنبه سوری را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: