مصرف خوراکی مناسب و تغذیه ی سالم از مهم ترین مسائلی است که در دوره ی بارداری مطرح می شود. تغذیه ی نادرست ممکن است سبب آسیب به جنین و یا مادر شود.در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم چند مورد از خوراکی های عامل زایمان زودرس و یا سقط جنین را به شما عزیزان معرفی کنیم.

خوراکی های عامل زایمان زودرس و یا سقط جنین

زعفران

زعفران دارای خواص بسیار زیادی دارد مانند ضد سرفه و ضد درد بودن و هم چنین نشاط آور و قاعده آور است . ولی همین ادویه ی پرخاصیت ایرانی در دوران بارداری مخصوصا در ۳ ماهه ی اول بارداری ممکن است سبب سقط جنین بشود.

زعفران

دارچین

از دیگر خوراکی های عامل زایمان زودرس و یا سقط جنین دارچین می باشد. مصرف این ادویه ی خوش عطر در دوران بارداری می تواند سبب زایمان زودرس در دوران بارداری بشود.

دارچین

آویشن

از جمله خوراکی های عامل سقط جنین در دوران بارداری می باشد.

آویشن

الکل

الکل از مشهورترین خوراکی های عامل زایمان زودرس و یا سقط جنین می باشد. مصرف این ماده در دوران بارداری ممنوع است. این ماده به محض مصرف میتواند از جفت عبور کند گویا که جنین هم می نوشد. مصرف الکل در دوران بارداری سبب اختلال در جنین و توانایی های یادگیری و سیستم عصبی او می شود.

الکل

زرشک

مصرف زرشک در دوران بارداری خطرناک است و باعث سقط جنین و یا زایمان زودرس می شود. زرشک و زعفران از خطرناک ترین مواد غذایی برای دوران بارداری مخصوصا ۳ ماهه ی اول بارداری می باشند.

زرشک

غذای کنسروی

استفاده از غذاهای کنسروی نظیر تن ماهی و یا خورشت های آماده به دلیل قرار گرفتن در امواج ماکروویو تا ۸۰ % احتمال سقط جنین را بالا می برند.

کنسرو

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: