یکی از دغدغه های خانم ها در شب یلدا ترتیب دادن مهمانی زیبا همراه با سفره رنگین می باشد. بسیاری علاقه مندند که از میوه های مخصوص این شب در سفره خود استفاده کنند. در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم دستور پخت چیز کیک انار ( مخصوص شب یلدا ) را به شما عزیزان آموزش دهیم.

در مقالات دیگر نیز می توانید طرز تهیه ی کاپ کیک هندوانه با میوه ی هندوانه ، دسر  پاناکوتای انار با میوه ی انار و باسلوق میوه ای به شکل هندوانه و انار را مشاهده کنید.

مواد لازم برای پایه:

کره نرم شده  ۲ قاشق غذاخوری (۱۰۰ گرم)
بیسکوییت سبوس دار جو پودر شده ۱ پاکت
قالب کمربندی ۲۰ سانتی

 

مواد لازم برای قسمت پنیری:

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر لبنه ۳۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
آب انار ( انار طبیعی ) ۱ استکان
وانیل شکری ۵ گرم (یک چهارم قاشق)

 

مواد لازم برای ژله :

پودر ژله ( ترجیحا قرمز رنگ ) ۱ پاکت
انار ( دانه های انار ) برای تزئین

 

طرز تهیه:

بیسکوییت پودر شده را با کره ی نرم شده مخلوط کرده ورز بدهید. کف قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق فشار داده صاف کنید و در یخچال بذارید.

پنیر لبنه ، خامه و شکر را در ظرفی ریخته هم بزنید. آرد ، نشاسته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر ۱ استکان آب انار را بریزید و هم بزنید و داخل قالب روی پایه بیسکوییتی بریزید.

قالب را در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید و تا وقتی که طلایی شود بپزید. برای اینکه چیز کیک ترک نخورد یک ظرف آب را داخل فر بگذارید.

پس از پخت کیک (وقتی که تکان می دهید وسط چیز کیک کمی تکان میخورد) در فر را کمی باز بذارید و اجازه دهید خنک شود. پس از خنک شدن از فر بیرون آورید و چند ساعت در یخچال بگذارید.

قبل از سرو یک پاکت ژله را طبق دستور روی پاکت درست کنید و روی چیز کیک بریزید و قبل از اینکه ژله کاملا ببندد دانه های انار را روی ژله بریزید. وقتی ژله سفت شد داخل ظرف سرو بذارید و کناره های قالب کمربندی را جدا کنید.

ترجیحا از ژله ی قرمز رنگ استفاده کنید که حس انار را تداعی کند.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: