با اینجا زنونس همراه باشید با آموزش موس انار(  مخصوص شب یلدا ) از مجموعه آموزش ها و مقالات آشپزی.

در شب های گذشته آموزش های دیگری مخصوص شب یلدا در سایت قرار داده ایم از جمله  طرز تهیه ی کاپ کیک هندوانه و دسر توپک هندوانه  با میوه ی هندوانه ، چیزکیک انار و دسر پاناکوتای انار با میوه ی انار و باسلوق میوه ای به شکل هندوانه و انارکه می‌توانید از آن ها استفاده کنید.

مواد لازم برای  موس انار(  مخصوص شب یلدا )

آب انار ۳ ق غذاخوری
خامه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
انار ۱ عدد
سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه ی  موس انار(  مخصوص شب یلدا )

برای شروع کار خامه ، آب انار و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. ۲

سپس تخم مرغ ها را در دمای اتاق به مدت نیم ساعت قرار دهید و سپس سفیده ی آنها را جدا کنید.

حال آنها را به همزن ترجیحا برقی کاملا بهم بزنید تا حالتی اسفنجی بیابد.

پودر قند را اندک اندک بیفزایید و هم بزنید.

حال مخلوطی که در ابتدا آماده کردید (خامه ، آب انار و پنیر خامه ای) را خیلی آرام اضافه کنید.

با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف آن نخوابد.

روی مخلوط را با نایلون یا سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

دانه های انار را در ظرفی که می خواهید در آن سرو کنید بریزید و موس را به آن بیفزایید.

می توانید برای تزیین نیز از دانه های انار بهره ببرید.

هم چنین استفاده از خامه زده شده و یا یک لایه بیسکوییت در ظرف سرو نیز برای تزیین مناسب اند.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: