با ما همراه باشید با مقاله ی پاناکوتا ی انار ( مخصوص شب یلدا ) از مجموعه مقالات آشپزی.

به دلیل اهمیت شب یلدا و دغدغه ی مهیا کردن سفره های رنگین در این شب برای خانم ها سعی کرده ایم دستور تهیه ی چند دسر خوش مزه و مناسب شب یلدا با میوه های مخصوص این شب را برای شما عزیزان جمع آوری کنیم.

می توانید در مقالات چیز کیک انار ( مخصوص شب یلدا ) –دسر با میوه ی انار- و در مقاله ی کاپ کیک هندوانه ( مخصوص شب یلدا ) –دسر با هندوانه-  باسلوق میوه ای( مخصوص شب یلدا ) – به شکل انار و هندوانه -دیگر دسر های مخصوص این شب را مطالعه کنید.

در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی پاناکوتا ی انار ( مخصوص شب یلدا ) را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پاناکوتا ی انار ( مخصوص شب یلدا )

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر ژله انار ۱ بسته
برگ نعناع مقداری برای تزیین
دانه انار مقداری برای تزیین
شکر یک دوم پیمانه
آبجوش یک و نیم پیمانه

 

طرز تهیه ی پاناکوتا ی انار ( مخصوص شب یلدا )

در ظرفی حاوی یک و نیم پیمانه آب جوش، پودر ژله انار را بریزید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود، مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود سپس دانه های انار را به ژله اضافه و مخلوط کنید. مخلوط ژله انار را داخل لیوان های سرو یا قالب بریزید و ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.

سه قاشق از شیر را کنار بگذارید . در قابلمه ای، شیر، خامه صبحانه و شکر را روی حرارت مستقیم و متوسط بگذارید و چندباری هم بزنید تا ذرات شکر حل شود ولی نجوشد .  از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید .

پودر ژلاتین را با سه قاشق  از شیر مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار بدهید تا کاملا حل شود . بعد به مخلوط بالا اضافه کرده و سریع هم بزنید .

از مایع پاناکوتا روی ژله ها ریخته مجدداً به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا ببندد. پاناکوتای انار را با دانه های انار و برگ نعناع تزیین و سرو کنید.

!!دقت کنید!!

اگر لابه اول کاملا ببندد و بعد لایه دوم را رویش بریزید موقع سرو این دو لایه کاملا از هم جدا می شوند پس وقتی لایه اول نیمه بند شد،لایه دوم را رویش بریزید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: