با ما همراه باشید با مقاله ی پاناکوتا ی انار ( مخصوص شب یلدا ) از مجموعه مقالات آشپزی.
به دلیل اهمیت شب یلدا و دغدغه ی مهیا کردن سفره های رنگین در این شب برای خانم ها سعی کرده ایم دستور تهیه ی چند دسر خوش مزه و مناسب شب یلدا با میوه های مخصوص این شب را برای شما عزیزان جمع آوری کنیم.
می توانید در مقالات چیز کیک انار ( مخصوص شب یلدا ) –دسر با میوه ی انار- و در مقاله ی کاپ کیک هندوانه ( مخصوص شب یلدا ) –دسر با هندوانه- باسلوق میوه ای( مخصوص شب یلدا ) – به شکل انار و هندوانه -دیگر دسر های مخصوص این شب را مطالعه کنید.
در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی پاناکوتا ی انار ( مخصوص شب یلدا ) را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم برای پاناکوتا ی انار ( مخصوص شب یلدا )
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۲ پیمانه |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق سوپخوری |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
پودر ژله انار | ۱ بسته |
برگ نعناع | مقداری برای تزیین |
دانه انار | مقداری برای تزیین |
شکر | یک دوم پیمانه |
آبجوش | یک و نیم پیمانه |
طرز تهیه ی پاناکوتا ی انار ( مخصوص شب یلدا )
در ظرفی حاوی یک و نیم پیمانه آب جوش، پودر ژله انار را بریزید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود، مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود سپس دانه های انار را به ژله اضافه و مخلوط کنید. مخلوط ژله انار را داخل لیوان های سرو یا قالب بریزید و ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.
سه قاشق از شیر را کنار بگذارید . در قابلمه ای، شیر، خامه صبحانه و شکر را روی حرارت مستقیم و متوسط بگذارید و چندباری هم بزنید تا ذرات شکر حل شود ولی نجوشد . از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید .
پودر ژلاتین را با سه قاشق از شیر مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار بدهید تا کاملا حل شود . بعد به مخلوط بالا اضافه کرده و سریع هم بزنید .
از مایع پاناکوتا روی ژله ها ریخته مجدداً به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا ببندد. پاناکوتای انار را با دانه های انار و برگ نعناع تزیین و سرو کنید.
!!دقت کنید!!
اگر لابه اول کاملا ببندد و بعد لایه دوم را رویش بریزید موقع سرو این دو لایه کاملا از هم جدا می شوند پس وقتی لایه اول نیمه بند شد،لایه دوم را رویش بریزید.
پاسخ دهید