با اینجا زنونس همراه باشید با آموزش تهیه چیزکیک سمنو برای عید نوروز از مجموعه مطالب آشپزی برای عید نوروز.

سمنو

سمنو یک غذای کهن  و مقوی ایرانی با طعم شیرین بدون وجود هیچ  شیرین کننده‌ای است.
سمنو غذایی چسبنده و شیرین است.
سمنو که یکی از اجزای سفره هفت سین ایرانیان است را معمولا قبل از عید نوروز تهیه می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه چیزکیک سمنو برای عید

 

بیسکویت خرد شده ۱ بسته
شکلات سفید ۱/۲ تخته
شیرعسلی ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
پنیر خامه ای یک قالب
سمنو به مقدار لازم
ژلاتین ۲ ورقه
آب سرد ا پیمانه

طرزتهیه چیزکیک سمنو برای عید

ابتدا بیسکویت خرد شده،شکلات سفید و شیرعسلی را داخل کاسه ای گود می ریزیم.
کره را در دو مرحله به آن اضافه کرده و آنقدر چنگ می زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.
اگر خمیر سفت شد و حالت خشک داشت به آن کمی کره اضافه می کنیم و اگر نرم و شل شد
به آن مقداری پودر بیسکویت اضافه می کنیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
کف قالب کمربندی به قطر ۲۶ سانتی متر را سلفون یا کیسه نایلونی پهن می کنیم،سپس خمیر را روی
سلفون پهن کرده و ۱۵ دقیقه داخل یخچال می گذاریم.
برای تهیه لایه خمیری تمام مواد ازجمله کرم پاتیسیر،پنیر و سمنو را با لیسک خیلی آرام هم می زنیم
تا یکنواخت شوند،سپس ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار می دهیم تا ذوب شود.
ژلاتین ذوب شده را به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم،سپس مواد را روی خمیر منتقل کرده و
به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می گذاریم.
درصورت تمایل می توانیم پس از یک ساعت چیزکیک را از یخچال خارج کرده و سمنو و ژلاتین اضافی را که
در دستور داشتیم با هم مخلوط کنیم و یک لایه نازک داخل چیزکیک ریخته و داخل یخچال بگذاریم.

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: