با ما همراه باشید با سوپ ورمیشل مجلسی از مجموعه مقالات آشپزی.

در ایام عید و مهمانی های خاص سرو پیش غذای مناسب بسیار حائز اهمیت است. سوپ ورمیشل پیش غذای مجلسی و خوش طعمی برای مهمانی های شما عزیزان می باشد. سوپ ورمیشل را سوپ رشته فرنگی نیز می نامند. در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی سوپ ورمیشل مجلسی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

این مقاله طرز تهیه سوپ ورمیشل برای ۸ تا ۱۰ نفر می باشد. نسبت های گفته شده را متناسب با تعداد افراد تغییر دهید.

 

مواد لازم برای سوپ ورمیشل مجلسی

 

رشته فرنگی نصف بسته کوچک (۴ مقاله)
سبزی سوپ ۳ قاشق غذاخوری سر پر
عدس یا ماش ۳/۲ لیوان
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
سبزی معطر خشک ۱ قاشق غذاخوری سر پر
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری سر پر
پیاز ۱ عدد درشت
کره ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نخود سبز نصف لیوان
زنجفیل تازه مقداری رنده شده
زردچوبه به مقدار لازم
نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه ی سوپ ورمیشل مجلسی

سیب زمینی و هویح و پیاز را رنده درشت کنید. البته  می توانید نگینی نیز خرد کنید.

سیب زمینی و پیاز و هویح را در قابلمه ای ریخته و با روغن زیتون تفت دهید. در حدی که فقط مخلوط و نرم شوند.

زردچوبه و فلفل سیاه هم بزنید.

سپس آب جوش اضافه کنید و بگذارید یک ربع جوش بزند. عدس یا ماش را اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی را ابتدا با کره تفت دهید سپس به مواد بیفزایید.

مرغ را با پیاز بپزید. آب مرغ را صاف کنید.

الان مرغی که با پیاز جدا پخته اید را به هر صورت که دوست دارید ( ریش ریش ) شده یا ( کامل ) همراه آب مرغ و نخود سبز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

اجازه دهید ١ ساعت جوش بزند و خوب جا بیفتد. سپس سبزی ها را اضافه کنید. در قابلمه را نگذارید تا سبزی رنگش تیره نشود.

مقداری فلفل سیاه تازه و زنجفیل تازه اضافه کنید. وقتی سبزی پخته شد چک کنید آب سوپ چقدر است، اگر غلیظ است آب جوش اضافه کنید که رقیق شود.

همزمان رشته را اصافه کنید.

بنابراین دقت کنید مشت مشت اصافه کنید و هم بزنید تا مقدارش درمواد مشخص شود.

در انتها کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.

برای چاشنی هم از لیمو ترش استفاده کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: