مرغ شکم پر یک غذای مجلسی و ایرانی می باشد. این غذای لذیذ مناسب برای مهمانی ها ست و سفره ی شما را رنگین می کند. در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی مرغ شکم پر را به شما عزیزان آموزش دهیم.

اگر علاقه مند به مطالعه ی طرز تهیه ی سایر غذاها می باشید ، مقالات بخش آشپزی ما را مطالعه کنید.

مواد لازم برای مرغ شکم پر

مغز گردو نصف لیوان
مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
­­ پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز ) ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه ی مرغ شکم پر

طرز تهیه ی مواد داخل مرغ شکم پر

پیاز و سیر را خرد کنید .

در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و کف آنرا چرب کنید.

سیر و پیاز خردشده را در روغن تفت دهید تا نرم شوند .

سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز )را بیفزایید و تفت دهید تا سبزی ها سرخ شود.
سپس زرشک ، گردوهای خرد شده ، زعفران دم کرده ، رب انار  و رب گوجه فرنگی را را بیفزایید و تفت دهید.

طرز بستن مرغ شکم پر

موادی را که تهیه کردید ، داخل شکم مرغ بریزید و با آنها را خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود.

سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.
ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ ۲ بار بچرخانید و گره بزنید .

( در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود

نخ های اضافی را قیچی کنید .

کره را آب کرده سپس تمام سطح مرغ را با آن ماساژ دهید (برای آبدار ماندن مرغ نیز می توانید زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کرده و فاصله میان گوشت و پوست را کره بمالید).
سپس روی مرغ مقداری نمک و فلفل بپاشید تا طعم دار شود.

میتوانید روی مرغ را با زعفران برس بکشید (متناسب با سلیقه)

مرغ را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و ۲ لیوان آب داخل ظرف بریزید.

آنرا به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود (ممکن است زمان بیشتری لازم باشد )

سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید.

!!! دقت کنید !!!

می توانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر مرغ را در ظرفی مخصوص فر پر کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: