injazanoonas | اینجا زنونس

تارت بادمجان، یک پیش غذای مجلسی

تارت بادمجان، یک پیش غذای مجلسی

تارت-بادمجان،-یک-پیش-غذای-مجلسی

تارت بادمجان، یک پیش غذای مجلسی می باشد که برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب است زیرا هم سبک است و جا برای غذای اصلی هم می گذارد هم بسیار شیک و زیباست. این غذا یک غذای ایرانی است که می تواند در ایام عید نوروز و مهمانی های سال نو گزینه ی خوبی برای شما عزیزان باشد.در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی تارت بادمجان، یک پیش غذای مجلسی مناسب ایام عید را به شما بزرگواران آموزش دهیم.

تارت بادمجان، یک پیش غذای مجلسی

مواد لازم برای تارت بادمجان

مواد لازم برای خمیر تارت بادمجان

آویشنیک قاشق چای‌خوری
آرد۱۳۰ گرم
پودرسیریک قاشق چای‌خوری
کره سرد۹۰ گرم
آب سردبه میزان لازم (حدودا ۵ قاشق سوپ‌خوری)
نمک و فلفلبه میزان لازم

مواد درونی تارت بادمجان

نعناع خشک۱ قاشق چای‌خوری
بادمجان۴ عدد
کشک۳ قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع۵ قاشق سوپ‌خوری
سیر تازه۲ حبه
پیاز سرخ شده۳ قاشق چای‌خوری

روش تهیه ی تارت بادمجان

آرد، کره سرد،  نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درغذاساز بریزید و کاملا مخلوط کنید تا به حالت خرده شن در بیایند.

سپس آب سرد بیفزایید تا خمیر آماده شود به قدری آب اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس درون قالب‌های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.

خمیر را درون فر به مدت ۲۰ دقیقه ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود.

پس از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پر کنید.

بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و به آنها  نمک بزنید وکنار بگذارید تا آب بیندازد.

سپس به وسیله دستمال آنها را خشک کنید.

۵ قاشق روغن درون سینی فر بریزید.

بادمجان‌ها را به روغن آغشته کنید و درون فر به مدت ۴۰ دقیقه قراردهید  با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد طلایی رنگ شود.

در تابه‌ای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید.

سپس بادمجانها را نیز بیفزایید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزند و مزه‌دار شوند.

وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید.

در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.


اگر به غذاهای بادمجانی علاقه دارید، پیشهاد میکنیم مطلب طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی به عنوان یک پیش غذای مناسب برای سرو در مهمانی ها را نیز مطالعه فرمایید.


!!! دقت کنید !!!

آب به اندازه‌ای به بادمجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادمجان‌ها نرم شوند. در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.

آیا علاقه به عضو شدن در یک گروه تلگرام آشپزی را دارید تا هرگونه سوالی که برای شما پیش می‌آید را در لحظه پاسخ دهند و در یک جو دوستانه و صمیمی به بحث در زمینه آشپزی بپردازید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک گروه تلگرام آشپزی کلیک کنید.


اینجا زنونس
اینجا زنونس مجله ای علمی خبری در حوزه بانوان است که در زمینه های پزشکی زنان، مادران، آشپزی، خانه داری، سرگرمی، چهره ها، ورزش وتناسب اندام، خودآرایی و روانشناسی فعالیت دارد. امیدواریم مقالات ما برایتان کارآمد و مفید باشد.

2 نظر ارسال شده. نفر بعدی شما باشید!

  • ویدا گفت:

    عالییی بود عااالی

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *