با اینجا زنونس همراه باشید با بررسی فواید مصرف آجیل در عید نوروز از جلمه مطالب مربوط به مناسبت ها و آشپزی.

پیشگیری از سرطان روده با آجیل

مغزها و آجیل می‌توانند سرطان روده را شکست دهند.
بنا به ادعای این گروه، مغزهایی مثل بادام، گردو، فندق، بادام زمینی و گردوی آمریکایی ریسک عود سرطان روده بزرگ را به شدت کاهش می‌دهد.
مصرف مغزهای درختی نسبت به مغزهای زمینی، می‌تواند روند بهبودی بدون بیماری را افزایش دهد.
پژوهشگران نمی‌دانند نقش دقیق آجیل در پیشگیری از عود سرطان روده بزرگ چیست و احتمال می‌دهند مصرف آجیل با رفع احساس گرسنگی، مانع از مصرف بیشتر کربوهیدارت می‌شود.

افزایش عنصر روی در بدن با آجیل

گردوی آمریکایی، بادام زمینی، مغز دانه برزیلی و بادام هندی از منابع عالی عنصر روی هستند.

تصور می‌شود که کمبود روی باعث اختلال در پاسخ‌های سیستم ایمنی، خصوصاً سیستم لنفاوی می‌گردد.

کاهش سطح کلستر با آجیل

مصرف منظم بادام خام باعث کاهش سطح کلسترول تام می‌شود.

مصرف بادام زمینی به مدت ۳ هفته سطح کلسترول را به میزان ۱۰ درصد کاهش می‌دهد.

کاهش بیماری های قلبی با آجیل

بادام زمینی، گردو، فندق و بادام هندی تامین کننده فولات هستند و در نتیجه می‌توانند به کاهش بروز بیماری‌های قلبی کمک کنند.

درمان ناباروری در مردان با آجیل

مشاهده شده است که دریافت ناکافی سلنیوم یکی از عوامل موثر در ناباروری مردان است.

آزمایش‌های متعدد نشان دادهاند که سطح پایین سلنیوم می‌تواند باعث کاهش تعداد اسپرم گردد.

در حالیکه به دنبال افزایش سطح سلنیوم خون تعداد و تحرک اسپرم‌ها افزایش می‌یابد.

مغز دانه برزیلی از منابع بسیار غنی سلنیوم است و مصرف فقط ۳ تا ۴ عدد از آن در روز نقش موثری در افزایش سطح سلنیوم خواهد داشت.

جلوگیری از پوکی استخوان با آجیل

بادام، فندق، مغز برزیلی و پسته از منابع بسیار مفید کلسیم خصوصاً برای افرادی هستند که از شیر و لبنیات به میزان کافی استفاده نمی‌کنند.

دریافت مقادیر ناکافی کلسیم در دوران نوجوانی باعث کاهش تراکم استخوان و بروز پوکی استخوان  در دوران‌های بعدی زندگی می‌شود.

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: