دسر یک بخش جذاب و خوش مزه از آشپزی است. با سرو دسرهای مختلف مانند ژله تزریقی گلدار، تیرامیسو با لیدی فینگر و… می توانید سفره ی خود را شیک کنید. یکی از دسر های پر طرفدار تیرامیسو با لیدی فینگر است. اکثریت تیرامیسو سرو می کنند. برای متفاوت بودن آن را با لیدی فینگر سرو کنید. در این مقاله اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی تیرامیسو با لیدی فینگر ، این دسر لذیذ را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه ی لیدی فینگر

آرد نصف پیمانه + ۲ قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ ۳ عدد (به دمای اتاق رسیده)
زرده تخم مرغ ۳ عدد
عصاره وانیل نصف قاشق چای خوری
کرم تارتار و یا پودر آن ربع قاشق چای خوری
شکر نصف پیمانه
پودر قند به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه ی تیرامیسو

خامه ۲۵۵ گرم
قهوه و یا نسکافه حل ده در آب جوشیده ۱ پیمانه
پودر قند یک سوم پیمانه
پنیر ماسکارپونه ۲۵۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
خامه فرم گرفته برای تزیین ۲ پیمانه (اختاری)
پوست لیمو ترش رنده شده ۱ عدد
کرم تیرامیسو به مقدار لازم
کاکائو به مقدار لازم (برای تزیین)

 

طرز تهیه ی لیدی فینگر

سفیده های تخم مرغ را با پودر یا کرم تارتار و اندکی شکر با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا پفکی شوند تا جاییکه از دسته هم زن پایین نریزند. آرد را الک کرده اضافه کنید. سپس بقیه شکر و زرده ها را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شوند. مواد را در قیف با ماسوره گرد بریزید. سپس با یک کف گیر یا قاشق چوبی مایع را آرام زیر و رو کنید تا آرد نیز کاملا مخلوط شود.

بالا و پایین کاغذ شیرینی پزی دو خط موازی به فاصله ۲۰ سانتی متر درطول کاغذ رسم کنید و کاغذ را پشت سینی مستطیلی شکل فر بگذارید  .فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

مایع آماده را با استفاده از قیف روی کاغذ شیرین پزی به شکل انگشتانی باریک به طول ۲۰ سانتی متر و به فاصله ۳ سانتی متر پایپ کنید. روی لیدی فینگرها ۲ بار به فاصله چند دقیقه پودر قند بپاشید. سپس در فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. از فر خارج کرده تا سرد شود.

 

طرز تهیه ی کرم تیرامیسو

از قهوه اماده  سرد شده وترکیب شده با  رنده پوست لیمو ترش با برس روی لیدی فینگرهای سرد شده بمالید تا کاملا قهوه را به خود جذب کنند و نیمه خیس شود. دقت کنید اینکار را درست قبل از گذاشتن لیدی فینگر در ظرف سرو انجام دهید.

پنیر ، تخم مرغ ها، خامه و پودر شکر را با همزن برقی هم بزنید تا سفت و به حالت کرمی شوند.

در ظرف سرو یک لایه از لیدی فینگرها چیده رویش کرم  تیرامیسو بمالید واین کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. روی لایه اخر حتما کرم بمالید .

خامه فرم گرفته را در قیف ریخته با شکوفه یا ماسوره دیگری روی تیرامیسو را تزیین کنید. سپس با استفاده  از یک الک کوچک پودر کاکائو بپاشید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: