توپک هندوانه ( مخصوص شب یلدا )
با ما همراه باشید با مقاله ی توپک هندوانه ( مخصوص شب یلدا ) از مجموعه مقالات آشپزی.
ترتیب دادن مهمانی زیبا همراه با سفره رنگین در شب یلدا برای خانم ها بسیار حائز اهمیت است. در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم دستور پخت مقاله ی توپک هندوانه ( مخصوص شب یلدا ) را به شما عزیزان آموزش دهیم. به این دسر هندوانه بالز نیز گویند.
در مقالات دیگر نیز می توانید طرز تهیه ی کاپ کیک هندوانه با میوه ی هندوانه ، دسر پاناکوتای انار با میوه ی انار و باسلوق میوه ای به شکل هندوانه و انار را مشاهده کنید.
مواد لازم توپک هندوانه ( مخصوص شب یلدا )
کیک اسفنجی وانیلی | |
شکلات سفید | |
شکلات چیپسی | |
کره | یک قاشق چایخوری |
عسل | به میزان لازم |
رنگ مجاز خوراکی | به رنگهای قرمز و سبز |
طرز تهیه ی توپک هندوانه ( مخصوص شب یلدا )
کیک اسفنجی وانیلی را کاملا خرد کنید. کیکهای خرد شده را داخل کاسه بریزید و رنگ خوراکی قرمز را به اندازهای به آن اضافه کنید که کاملا به رنگ هندوانه درآید.
کیکهای خرد شدهی رنگی را داخل یک مخلوط کن بریزید و شکلات چیپسی را به آن اضافه کنید تا این شکلاتها به شکل دانههای هندوانه عمل کنند.
عسل را به مخلوط کیک خرد شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا به هم بچسبند.
مخلوط را به شکل توپهای کوچکی درآورده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا ثابت شوند.
شکلات سفید را به همراه کره به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا کاملا به حالت مذاب درآید.
به شکلات سفید ذوب شده رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید.
هر یک از توپکهای کیکی را داخل شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید. و صبر کنید تا کاملا خشک شود.
هر یک از این توپکها را یک بار دیگر در شکلات آب فرو ببرید و صبر کنید تا کاملاً خشک شود.
آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد.