injazanoonas | اینجا زنونس

طرز تهیه ی آلبالو خشک

طرز تهیه ی آلبالو خشک

طرز تهیه ی آلبالو خشک

برای درست کردن آلبالو خشک دو نوع روش داریم.که در این بخش از خانه داری سایت اینجا زنونس با طرز تهیه ی آلبالو خشک با این دو روش و فواید آلبالو خشک آشنا میشویم.

فواید آلبالو خشک

ابتدا با فواید این ماده ی غذایی خوشمزه آشنا شویم

سرشار از آنتی اکسیدان است

آلبالوی خشک و دیگر میوه‌های منجمد و خشک و میوه‌های توتی حاوی آنتی اکسیدان‌های ضروری از جمله آنتوسیانین – ماده‌ای که باعث رنگ قرمز آلبالو و گیلاس می‌شود – هستند. این آنتی اکسیدان‌ها از پیشرفت رادیکال‌های آزاد ( اتم‌هایی در بدن که واکنش زنجیره‌ای منفی تولید می‌کنند) و آسیب سلول‌ها جلوگیری می‌کنند.

ضد التهاب و مسکن است

زمانی که رادیکال آزاد زیادی در بدن وجود داشته باشد، سیستم ایمنی برای مبارزه با واکنش‌های خطرناک، بیش از اندازه کار می‌کند. بنابراین، سطح بالای آنتی اکسیدان موجود در آلبالو می‌تواند در کاهش التهاب و درد به بدن کمک کند.

به خواب کمک می‌کند

مطالعات نشان می‌دهند که آلبالو منبعی از ملاتونین – هورمونی طبیعی که مسئولیت خواب عمیق و راحت را در بدن به عهده دارد – است. تاثیرات محیطی و بیماری‌ها می‌توانند سطح ملاتونین را کاهش داده و  الگوی خواب سالم را مختل کنند. بنابراین مصرف آلبالو می‌تواند به خواب شبانه کمک کند.

حاوی مواد مغذی ضروری است

آلبالو منبعی عالی از فیبر طبیعی، پتاسیم، مس، پروتئین، آهن و کربوهیدرات است.

کلسترول را کاهش می‌دهد

آلبالو سطح بالایی از پکتین – فیبری رژیمی که در میوه‌ها یافت می‌شود – دارد. مطالعات نشان می‌دهند که پکین می‌تواند سطح LDL (کلسترول بد) را کاهش دهد.

قند خون را پایین می‌آورد

آنتی اکسیدان‌های موجود در آلبالو با افزایش تولید انسولین طبیعی در بدن، توانایی پایین آوردن قند خون را دارد.

سیستم ایمنی را تقویت می‌کند

آلبالیو خشک حاوی ویتامین C، ویتامین A و ویتامین  E است که همه این‌ها سیستم ایمنی را تقویت کرده و در مبارزه با بیماری‌ها به بدن کمک می‌کنند.

آلبالو خشک خوشمزه است

آلبالوی خشک شیرین نشده به تنهایی یک میان وعده عالی است و همچنین می‌تواند به سالادها و غلات نیز اضافه شود. پودر آلبالوی خشک نیز طعمی عالی و تازه را به اسموتی‌ها، پای‌ها یا هر شیرینی دیگری می‌دهد.

فواید آلبالو خشک

در ادامه با “طرز تهیه ی آلبالو خشک” همراه ما باشید


روش اول خشک کردن آلبالو

 دم آلبالوها را بگیرید . سپس بشوئید. آلبالوهای شسته شده را نمک بزنید و روی پارچه ای در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود ( بسته به مقدار نرمی یا خشکی ای که دوست دارید ۱-۳ روز در آفتاب قرار دهید ).

پس از اینکه آلبالوها خشک شدند مجدد آبکشی کنید و مقداری نمک بزنید سپس ۱ ساعت در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود.


روش دوم خشک کردن آلبالو

دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت ۲ روز زیر نور آفتاب قرار دهید، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد.

پس از اینکه هسته آلبالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد آن ها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.


بیشتر بخوانید:راهکار های نگهداری میوه وسبزیجات به مدت طولانی

نکات مهم برای خشک کردن آلبالو

  • پس از خشک کردن آلبالوها، آنها را یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و بعد بسته بندی کنید
  • پس از بسته بندی، تا یک هفته حواستان به آلبالو ها باشد، اگر در بسته بندی ها نشانه ای از رطوبت دیدید به این معنی است که آلبالو ها به خوبی خشک نشده اند و به همین خاطر باید آن ها را کمی بیشتر در فر بگذارید.
  • پس از خشک کردن آلبالوها، آن ها را برای یک ساعت در دمای اتاق بگذارید . سپس در بسته بندی های بدون هوا ذخیره کنید.
  • علت در آوردن هسته های آلبالو تنها این نیست که خوردن آن ها در آینده بهتر باشد بلکه در آوردن یا نیاوردن این هسته ها بر روی طعم آلبالو خشک شده شما هم تاثیر زیادی می گذارد پس حتما قبل از خشک کردن، هسته ی آن ها را در بیاورید.
  • در دستورات غذایی که در آن ها کشمش استفاده شده است نیز می توانید آلبالو خشک شده را جایگزین کشمش در آن ها بکنید.
  • آلبالو های خشک شده را می توانید همینجوری میل کنید
  • همچنین می توانید برای تزیین و استفاده در کیک ها و بستنی های مختلف هم استفاده کنید.


سپاس از همراهی شما با سایت اینجا زنونس !


زهرا میرزائی
زهرا میرزائی
دانشجوی رشته ی کامپیوتر دانشگاه تهران سابقه ی فعالیت در دیجیتال مارکتینگ و تولید محتوا ... علاقمند به طراحی سایت و گرافیک و کار با نرم افزار های کامپیوتری...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *