طرز تهیه ی پای مرغ
در بخش آشپزی سایت اینجا زنونس با طرز تهیه ی پای مرغ با ما همراه باشید.پای مرغ خواص فراوانی دارد که در اینجا بعد از آموزش تهیه ی پای مرغ به فواید پای مرغ و مواد مغذی موجود در آن میپردازیم.
طرز پاک کردن پای مرغ
- داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی آب به جوش آمد پاهای مرغ را اضافه کنید.
- پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید آن را از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید.
- ناخن ها را جدا کنید.
- پوست زرد رنگ روی پاهای و بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید.
- پس از اتمام کار، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که می خواهید استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ
پای مرغ | ۱۰ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
کرفس خرد شده | ۱ لیوان |
فلفل سبز | ۱ عدد |
آویشن تازه خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
برگ بو | ۱ عدد |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ پای مرغ
- ابتدا مطابق روش بالا پای مرغ را تمیز کنید.
- پیاز را خرد نمایید و در ظرف مورد نظر همراه با کمی روغن تفت دهید، بعد از سبک شدن پیاز ها، کرفس و آویشن تازه را اضافه نمایید و تفت دهید.
- به میزان کافی آب درون قابلمه بریزید و پاهای مرغ تمیز شده، هویج خرد شده و برگ بو را به آن اضافه نمایید، همچنین فلفل سبز را درسته درون آن بیاندازید
- حرارت را زیاد کرده، بگذارید آب بجوشد و کمی مواد نیم پز شوند. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
- در آخر نمک آن را اندازه کنید و آن را تازه و گرم سرو نمایید. تا سرد نشود و حالت ژله مانند به خود نگیرد.
مواد مغذی موجود در پای مرغ
پای مرغ، مواد مغذی بسیاری دارد که برای بدن مفیدند:
انرژی | ۱۵۰ کیلوکالری |
پروتئین | ۱۹ گرم |
کربوهیدرات | ۴ گرم |
چربی کل | ۸ گرم |
ویتامین A | ۱۰۰ واحد بینالمللی |
فولات | ۸۶ میلیگرم |
کولین | ۱۳ میلیگرم |
کلسیم | ۸۸ میلیگرم |
فسفر | ۸۳ میلیگرم |
اسید چرب امگا۳ | ۸۷ میلیگم |
اسید چرب امگا۶ | ۲۵۷۱ میلیگرم |
سوپ شیر یکی از لذیذترین سوپ ها میباشد. اگر میخواهید با دستور پخت آن آشنا شوید میتوانید مطلب زیر را مطالعه فرمایید.
خواص پای مرغ
مصرف پای مرغ، به دلیل وجود این مقادیر از مواد مغذی، فواید بسیاری دارد. خواص پای مرغ برای بدن را در اینجا آوردهایم:
تقویت سیستم ایمنی
خوردن پای مرغ، در تقویت سیستم ایمنی نقش دارد زیرا پای مرغ، حاوی مواد معدنی است که برای سلامتی بسیارمفیدند. همچنین، پای مرغ، دارای کلاژن و مواد معدنی مانند مس، منیزیم، فسفر، روی و کلسیم نیز هست. برخی از این مواد معدنی در مبارزه با بیماری نقش دارند. بنابراین مصرف منظم پای مرغ میتواند سیستم ایمنی را تقویت کند.
جوان سازی پوست
پای مرغ، کلاژن بالایی دارد که برای پوست خوب است. کلاژن، در بازسازی سلولها به پوست کمک کرده و از آسیب آن جلوگیری میکند. همچنین، انعطافپذیری پوست را افزایش داده و از پیری زودرس که باعث چین و چروک میشود نیز جلوگیری میکند. به همین دلیل، برخی پزشکان، برای زیبایی پوست، پای مرغ را پیشنهاد میدهند.
تسریع درمان زخمها
کلاژن و پروتئینهای موجود در پای مرغ، و همچنین آلبومین، باعث میشوند پای مرغ، توانایی تسریع درمان زخم و کمک به رفع آسیب سلول را داشته باشد.
به علاوه، پای مرغ، توانایی تسریع فرآیند جایگزینی سلولهای آسیب دیده را نیز دارد، بنابراین، خوردن پای مرغ، توانایی بدن در مبارزه با عفونت را بالا میبرد. با مصرف پای مرغ، آسیب سلولی ناشی از عفونت، به سرعت مهار شده و توانایی بدن برای مبارزه با باکتریها بالا میرود.
افزایش قدرت مفاصل و جلوگیری از شکنندگی استخوانها
با پیر شدن انسان، میزان کلسیم در بدن کاهش یافته و بازسازی سلولها سخت میشود. مصرف منظم پای مرغ، داستان را تغییر میدهد زیرا پای مرغ، مواد معدنی بسیاری مانند کلسیم، پروتئین، غضروف و کلاژن دارد که به تقویت مفاصل کمک کرده و از شکنندگی استخوان که در پیری رخ میدهد، جلوگیری میکنند.
کاهش فشار خون
پای مرغ، نسبت به گوشت سینه مرغ، پروتئین کلاژن بیشتری دارد. پروتئین کلاژن پای مرغ، توانایی کاهش فشار خون را دارد. این کلاژن میتواند سطح رنین پلاسما را پایین آورده و با این کار از بالا رفتن فشار خون جلوگیری کند. پای مرغ، حاوی پتاسیم نیز هست، بنابراین افرادی که پرفشاری خون دارند، با مصرف پای مرغ بهتر میشوند.
به طور کلی، درست کردن یک سوپ پای مرغ خوشمزه به نمک زیادی نیاز دارد. اما، افراد مبتلا به فشار خون بالا به سدیم حساسیت دارند، بنابراین مصرف بیش از اندازه نمک به آنها توصیه نمیشود زیرا نمک زیاد میتواند به فشار خون بالا منجر شود.
سلامت لثه
لثهها، بخش مهمی از بدن انسان هستند زیرا تمام غذاهای دریافتی، توسط لثهها، دندانها و زبان فرآوری میشوند. بنابراین، برای سالم نگه داشتن لثهها، به برخی مواد مغذی نیاز داریم. مصرف پای مرغ به این کار کمک میکند زیرا حاوی مقدار زیادی کلاژن، اسید آمینه و دیگر مواد ژلاتین ساز است. این مواد، اعصاب لثهها را تقویت میکنند.
رفع مشکلات گوارشی
می توان با پای مرغ، سوپ یا آبگوشت درست کرد که بسیار خوشمزه است. تمام مواد مغذی مانند پروتئین، کلاژن، کندرویتین و گلوکزامین در سوپ حل میشوند. این مواد مغذی، برای سلامت دستگاه گوارش عالی هستند. این مواد مغذی، در سلامت رودهها نیز نقش دارند.
حفظ سلامت ناخنها
پای مرغ، چه خواص دیگری دارد؟ بدن ما برای حفظ قدرت ناخنها به کلاژن نیاز دارد. پای مرغ حاوی کلاژن است، بنابراین، کسانی که روزانه و به طور منظم پای مرغ مصرف میکنند، ناخنهای سالم و قوی خواهند داشت.
پای مرغ، حاوی اسید آمینه، گلیسین و همچنین پرولین است که میتوانند به حفظ سلامت بدن و ناخنها کمک کنند. زمانی که چنگالهای مرغ کاملا رشد میکنند، مایع یا ژل خاصی را آزاد میکنند که حاوی ژلاتین است. این ماده مغذی، به بدن کمک میکند تا کلسیم جذب شده توسط ناخن را فرآوری کند.
ظاهری جوانتر
پای مرغ، کلاژن بالایی دارد. در واقع، سطح کلاژن طبیعی آن، مانند کلاژن یافت شده در سبزیجات سبز برگ و میوههاست. کلاژن، یکی از مواد خاص مورد نیاز برای حفظ انعطافپذیری پوست است که پوست را سالم و جوان میکند.
همچنین، ممکن است پوست ترک برده و خشک، نرمی و انعطاف خود را باز یافته و چین و چروکها و خطوط که علائم پیری زودرس هستند نیز کاهش یابند. جای آکنهها نیز از بین رفته و از بازگشت آنها جلوگیری میشود.
حفظ تعادل هورمونی
یکی از موارد مهم در تعادل هورمونی بدن، سطح روی است. پای مرغ، حاوی روی است که میتواند حداقل ۳/۱ نیاز بدن را تامین کند. چربیهای خوب موجود در پای مرغ به بهبود عملکرد غدههای بدن کمک میکنند زیرا برخی از غدههای موجود در بدن به کمک چربیهای سالم کار میکنند. سلامت سیستم رگهای خونی که از اثرات کلاژن است، در کمک به تامین خون نقاط کنترل هورمون مانند سیستم عصبی مرکزی در مغز و برخی غدد بدن، نقش دارد.
کاهش استرس
پای مرغ، انواع مختلفی اسید آمینه را تولید میکند که برای بدن بسیار خوب هستند. نوعی اسید آمینه که از چنگالها بیرون میآید، آرژنین است. آرژنین، نوعی اسید آمینه است که برای بدن مفید است. یکی از خواص آن، کمک به بدن در آزاد کردن هورمونهایی که باعث اضطراب و استرس میشوند، است.
رفع روماتیسم
میتوان برای کاهش خطر افزایش حملههای روماتیسمی، پای مرغ مصرف کرد. درون پای مرغ، کلاژنی وجود دارد که شبیه به پروتئین بافت همبند است. همین کلاژن است که پای مرغ را پس از فرآوری، چسبناک و غلیظ میکند. پای مرغ، حاوی مواد هیدروکسی پاتیت خوب است که استخوان بیرونی را تقویت کرده و از شکنندگی استخوان جلوگیری میکنند. پای مرغ، کلسیم نیز دارد که برای روماتیسم خوب است.
سپاس از همراهی شما با سایت اینجازنونس !
خوشحال میشیم نظراتتون رو در مورد این مطلب با ما به اشتراک بذارید.