injazanoonas | اینجا زنونس

طرز تهیه ی کباب ترکی (دونر کباب)

طرز تهیه ی کباب ترکی (دونر کباب)

طرز تهیه ی کباب ترکی (دونر کباب)
Reading Time: 2 minutes

با طرز تهیه ی کباب ترکی (دونر کباب) در بخش آشپزی سایت اینجا زنونس همراه ما باشید.
کَباب تُرکی یا دونَر کباب (به ترکی استانبولی: Döner kebab)، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می‌آید. دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان.

ادویه کباب ترکی

در کل میتوان یک میکس خوب از ادویه جات متنوع را برای غذاهای ترکی تجویز کرد. ادویه هایی که ته مزه ای نسبتا تند دارند و با مزاج ترک زبانان سازگاری خوبی دارد. ناگفته نماند که استفاده از این ادویه در کباب ترکی می تواند طعم و مزه دلنشینی به آن بدهد. این ادویه هم مناسب دونر کباب های خانگی است و هم مناسب دونر کباب های رستورانی و فست فودی .

ادویه کباب ترکی
“طرز تهیه ی کباب ترکی (دونر کباب)”

ترکیبات ادویه کباب ترکی

پودر سیر ۴ قاشق
پودر فلفل قرمز ۱۲ قاشق
پودر زیره ۲ قاشق
پونه ۱ قاشق
نمک۲ قاشق
نعناع خشک۶ قاشق
دارچین۴ قاشق
فلفل سیاه ۱ قاشق

طرز تهیه ادویه کباب ترکی

تمام مواد بالا را در یک میکسر خوب ریخته و چندین بار به خوبی مخلوط کنید تا ترکیبی یک دست بوجود آید. پودر بدست آمده را در یک ظرف (شیشه ای ) مناسب ریخته و هنگام طبخ دونر کباب و یا حتی سایر غذاهای ترکی به میزان مناسب مصرف کنید

مواد لازم برای تهیه ی کباب ترکی (دونر کباب)

  • گوشت فیله مرغ :  4 تا ۵ عدد
  • گوشت فیله گوساله : ۲ تکه 
  • فلفل دلمه : ۱ عدد
  • قارچ : ۳۰۰ گرم
  • پیاز نگینی خرد شده : ۱ عدد بزرگ
  • سیر خرد شده : ۲ تا۳ عدد
  • سیب زمینی :2 عدد متوسط
  • روغن:به مقدار کافی
  • ادویه کباب ترکی:به اندازه نیاز

طرز تهیه ی کباب ترکی (دونر کباب)

ابتدا گوشت گوساله و مرغ را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و هر کدام را جداگانه بر روی حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند.سپس در ظرف دیگری  پیاز ، سیر ،قارچ و  فلفل دلمه ای خرد شده را سرخ کنید . در ضمن برای اینکه قارچ ها تیره نشوند قبل از سرخ کردن به آن میتوانید مقداری آب لیمو بزنید. 

گوشت های سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و بعد از روی حرارت بردارید . در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار تر شوند.

سیب زمینی ها  را هم به صورت خلالی برش بزنید و  و با کمی آب بپزید تا نیم پز شوند. بعد از آب خارج کنید و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس  با پاشیدن کمی نمک ، آنها را در روغن سرخ کنید.

کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف مورد نظرتان و یا لای نان سرو کنید .




سپاس از همراهی شما با سایت اینجازنونس !
خوشحال میشیم نظراتتون رو در مورد این مطلب با ما به اشتراک بذارید.


زهرا میرزائی
زهرا میرزائی
دانشجوی رشته ی کامپیوتر دانشگاه تهران سابقه ی فعالیت در دیجیتال مارکتینگ و تولید محتوا ... علاقمند به طراحی سایت و گرافیک و کار با نرم افزار های کامپیوتری...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *