طرز تهیه ی کباب سبزیجات رژیمی
در این بخش آشپزی سایت اینجا زنونس با یک غذای خوشمزه مخصوص کسایی که میخواهند بخورند ولی چاق نشوند.همراه ما باشید با طرز تهیه ی کباب سبزیجات رژیمی که مواد لازم آن برای بیست نفر است
مواد لازم برای تهیه ی کباب سبزیجات رژیمی
کدوی خورشتی بزرگ خلالی شده | یک عدد ( ۲۵۰ گرم ) |
هویج رنده شده | سه عدد ( ۳۰۰ گرم ) |
کلم سفید خرد شده | یک چهارم ( ۲۰۰ گرم ) |
پیاز نازک خلالی شده | یک عدد |
دانه سویای آب پز شده | ۲ فنجان ( ۵۰۰ گرم ) |
سیب زمینی پخته شده | ۴ تا ۶ عدد |
فلفل سبز و قرمز ریز خرد شده | ۴ تا ۵ عدد |
زردچوبه | یک قاشق چایخوری |
هل، زیره،دارچین و فلفل سیاه | یک قاشق چایخوری |
زیره سبز | یک قاشق سوپخوری |
آرد ذرت | یک قاشق سوپخوری |
آرد سفید ساده | یک قاشق سوپخوری |
نمک | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه ی خمیر کباب سبزیجات
آرد سفید | شش قاشق سوپخوری |
زردچوبه | یک دوم ( ۱/۲ ) قاشق چایخوری |
آب | به مقدار لازم |
سیخ کباب چوبی بامبو | ۲۰ عدد |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
شیر سویا | به مقدار لازم |
طرز تهیه ی کباب سبزیجات رژیمی
- تمام مواد لازم برای تهیه مایه خمیر را در کاسه ای مخلوط می کنیم . کنار می گذاریم ( آرد و زرد چوبه و آب )
- سیب زمینی های پخته را پوست بکنید و طوری خرد کنید که نرم وله شود.سویای پخته را هم نرم و له کنید .
- آبی را که از رنده شدن هویچ ابجاد شده است از آن جدا کنید.
- این نکته خیلی مهم است که آب سبزیجات را بگیرم وگرنه کباب ها ممکن است ترک بردارد و یا هنگام پخت متلاشی شود.
- در یک قابلمه نچسب، کلم و کدوی خرد شده را بریزید. آن قدر بهم بزنید تا آب پس دهند.
- اگر آبی پس نداد مقدار کمی نمک روی آنها بپاشید تا اب خود را پس دهد.آب خارج شده از آنها را جدا کنید و دور بریزید.
- دو قاشق غذاخوری اب به قابلمه اضافه کنید، پیاز و زردچوبه و گارام ماسالا و زیره سبز رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید و برای چند دقیقه روی حرارت تفت دهید.
- مقدار اب را متعادل کنید ( اگه احتیاج داشت اب اضافه کنید ) از روی حرارت بردارید و به مخلوط سیب زمینی و سویا اضافه کنید.
- تمام مواد باقی مانده مثل ارد سفید و ارد ذرت و نمک را هم اضافه می کنید و خوب مخلوط میکنیم .بهتر است که با دست ورز دهیم.
- به اندازه یک توپ کوچیک از این مخلوط بر می دارید و با کف دست دور سیخ چوبی فرم بدهید.
- با یک برس روی کباب ها را از مخلوط مایع خمیرمان آغشته می کنیم (می مالیم) بعد در پودر سوخاری می غلطانیم به طوریکه همه جای کباب پوشانده شود.
- بعد کباب ها را در سینی فر که چرب کرده اید بگذارید.
- به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
- بعد آنها رو برمیگردانیم و روی آنها را شیر سویا می مالیم.
- دوباره برای ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
- می توانیم به جای دو تا ۳۰ دقیقه ۴ بار به فاصله ۱۵ دقیقه یک بار این کار را انجام دهیم. کباب های ما آماده است از فر در می آوریم و سرو می کنیم
سپاس از همراهی شما با سایت اینجا زنونس !