injazanoonas | اینجا زنونس

طرز تهیه ی کباب سبزیجات رژیمی

طرز تهیه ی کباب سبزیجات رژیمی

طرز تهیه ی کباب سبزیجات رژیمی

در این بخش آشپزی سایت اینجا زنونس با یک غذای خوشمزه مخصوص کسایی که میخواهند بخورند ولی چاق نشوند.همراه ما باشید با طرز تهیه ی کباب سبزیجات رژیمی که مواد لازم آن برای بیست نفر است

مواد لازم برای تهیه ی کباب سبزیجات رژیمی

 کدوی خورشتی بزرگ خلالی شده یک عدد ( ۲۵۰ گرم )
هویج رنده شده سه عدد ( ۳۰۰ گرم )
 کلم سفید خرد شده یک چهارم ( ۲۰۰ گرم )
 پیاز نازک خلالی شدهیک عدد
دانه سویای آب پز شده۲ فنجان ( ۵۰۰ گرم )
سیب زمینی پخته شده۴ تا ۶ عدد
فلفل سبز و قرمز ریز خرد شده۴ تا ۵ عدد
زردچوبهیک قاشق چایخوری
هل، زیره،دارچین و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
زیره سبزیک قاشق سوپخوری
آرد ذرت یک قاشق سوپخوری
آرد سفید سادهیک قاشق سوپخوری
نمکبه مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه ی خمیر کباب سبزیجات

 آرد سفیدشش قاشق سوپخوری
 زردچوبهیک دوم ( ۱/۲ ) قاشق چایخوری 
 آب به مقدار لازم
 سیخ کباب چوبی بامبو۲۰ عدد
 پودر سوخاری به مقدار لازم
شیر سویابه مقدار لازم

طرز تهیه ی کباب سبزیجات رژیمی

  • تمام مواد لازم برای تهیه مایه خمیر را در کاسه ای مخلوط می کنیم . کنار می گذاریم ( آرد و زرد چوبه و آب )
  • سیب زمینی های پخته را پوست بکنید و طوری خرد کنید که نرم وله شود.سویای پخته را هم  نرم و له کنید .
  • آبی را که از رنده شدن هویچ ابجاد شده است از آن جدا کنید.
  • این نکته خیلی مهم است که آب سبزیجات را بگیرم وگرنه کباب ها ممکن است ترک بردارد و یا هنگام پخت متلاشی شود.
  • در یک قابلمه نچسب، کلم و کدوی خرد شده را بریزید. آن قدر بهم بزنید تا آب پس دهند.
  • اگر آبی پس نداد مقدار کمی نمک روی آنها بپاشید تا اب خود را پس دهد.آب خارج شده از آنها را جدا کنید و دور بریزید.
  • دو قاشق غذاخوری اب به قابلمه اضافه کنید، پیاز و زردچوبه و گارام ماسالا و زیره سبز رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید و برای چند دقیقه روی حرارت تفت دهید.
  • مقدار اب را متعادل کنید ( اگه احتیاج داشت اب اضافه کنید ) از روی حرارت بردارید و به مخلوط سیب زمینی و سویا اضافه کنید.
  • تمام مواد باقی مانده مثل ارد سفید و ارد ذرت و نمک را هم اضافه می کنید و خوب مخلوط میکنیم .بهتر است که با دست ورز دهیم.
  • به اندازه یک توپ کوچیک از این مخلوط بر می دارید و با کف دست دور سیخ چوبی فرم بدهید.
  • با یک برس روی کباب ها را از مخلوط مایع خمیرمان آغشته می کنیم (می مالیم) بعد در پودر سوخاری می غلطانیم به طوریکه همه جای کباب پوشانده شود.
  • بعد کباب ها را در سینی فر که چرب کرده اید بگذارید.
  • به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
  • بعد آنها رو برمیگردانیم و روی آنها را شیر سویا می مالیم.
  • دوباره برای ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
  • می توانیم به جای دو تا ۳۰ دقیقه ۴ بار به فاصله ۱۵  دقیقه یک بار این کار را انجام دهیم. کباب های ما آماده است از فر در می آوریم و سرو می کنیم 


سپاس از همراهی شما با سایت
اینجا زنونس !


زهرا میرزائی
دانشجوی رشته ی کامپیوتر دانشگاه تهران سابقه ی فعالیت در دیجیتال مارکتینگ و تولید محتوا ... علاقمند به طراحی سایت و گرافیک و کار با نرم افزار های کامپیوتری...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *