با اینجا زنونس همراه باشید با ۳ مدل تزیین جذاب کالباس. کالباس به دلیل اینکه جزو غذا های فوری و سرد به شمار می رود پیشنهاد مناسبی برای پذیرایی در مهمانی های دوستانه خصوصا جشن های تولد است.

کالباس1

آموزش مدل جوجه تیغی

  • در ابتدا کالباس را از وسط تا بزنید.
  • پس از دو طرف به داخل بیاید به گونه ای که گوشه های دو طرف بر هم مماس باشد و در آخر یک تای دیگر بزنید.
  • سه عدد کالباس  به همین صورت درست کرده و روی هم قرار دهید و با خلال دندان محکم کنید.
  • روش فوق را بسته به بزرگی جوجه تیغی خود تکرار کنید.
  • تکه های سه تایی را کنار هم قرار دهید تا یک دایره ی کالباسی ایجاد شود.
  • برای صورت جوجه تیغی کافی است یک کالباس را به صورت رول در آورید.
  • بالای آن را مطابق عکس خم کرده و به بدنه وصل کنید.
  • در آخر با زیتون، انگو و یا هر چیزی که دوست دارید برای آن چشم درست کنید.

کالباس

آموزش مدل گل رز

  • چند عدد کالباس بسته به سلیقه خود و بزرگی گلی که دوست دارید برداشته و از وسط تا بزنید البته نه آنقدر که تکه شود.
  • سپس آن را روی هم قرار دهید به گونه ای که لبه هر یک روی گوشه دیگری قرار گیرد.
  • حالا از اولین کالباسی که گذاشتید شروع به جمع کردن به صورت رولی شکل کنید.
  • وقتی به آخر رسیدید با یک نخ آن را ببندید تا باز نشود و ته آن را برش بزنید تا صاف شود.
  • در آخر لبه های کالباس را برگردانید تا شبیه گل شود.

کالباس2

آموزش مدل پروانه

  • برای بدن پروانه یک عدد کالباس را رول کنید.
  • برای بال های پروانه چهار عدد کالباس را مطابق شکل بالا حالت دهید و با خلال دندان ثابت کنید.
  • چشم و شاخک پروانه را نیز با استفاده از کالباس رول شده درست کنید.
  • برای تزیین می توانید از انگور و اسفناج استفاده کنید.

امیدواریم از روش های تزیین کالباس لذت برده باشید.

آیا علاقه به عضو شدن در یک گروه تلگرام آشپزی را دارید تا هرگونه سوالی که برای شما پیش می‌آید را در لحظه پاسخ دهند و در یک جو دوستانه و صمیمی به بحث در زمینه آشپزی بپردازید؟

با پیوستن به این گروه شما همواره  یک کتاب کامل آشپزی همراه خود خواهید داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک گروه تلگرام آشپزی کلیک کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: