روانشناسی رنگ سیاه و خصوصیات افراد علاقه مند به آن

سایت اینجا زنونس مطلبی را در رابطه با روانشناسی رنگ سیاه و خصوصیات افراد علاقه مند به آن ، از سری مطالب روانشناسی رنگ ها، برای شما تهیه کرده است.
روانشناسی رنگ ها که یکی از زیر شاخه های علم روانشناسی است، در چند دهه اخیر توانسته است که توجه های زیادی را به خود جلب کند. هر رنگ می تواند باعث تحریک احساسات و جسم ما شود و بر ذهن و رفتار ما تاثیر بگذارد. از علم روانشناسی رنگ ها می توان در موارد زیادی مانند شناخت ویژگی های درونی و شخصیت افراد، معماری، نوع پوشش، بازاریابی، پزشکی و … بهره برد. ما در این مطلب میخواهیم نکات جالب و مفیدی را درباره ی رنگ سیاه برای شما عزیزان بازگو کنیم.
رنگ سیاه قویترین رنگ است و برعکس رنگ سفید که همه ی رنگ ها را بازتاب می کند، می تواند آن ها را جذب کند. این رنگ یکی از رنگ های خنثی بوده و مکملی برای رنگ سفید است.
روانشناسی رنگ سیاه
- این رنگ احساس قاطعیت ، الزام و رسمیت را به وجود میآورد.
- رنگ سیاه تاثیرات قدرتمندی دارد و میتواند با سبک زنگی پیچیده همراه باشد.
- ویژگیهای مثبت سیاه شامل حفاظت، راحتی و همچنین قدرت، پیچیدگی، شمول و وسوسه گری است. ویژگیهای منفی شامل افسردگی، بدبینی و خودداری است.
- رنگ سیاه، یک رنگ راز آلود و مرتبط با دانش سری است. حتی ارتباط زیادی با جادو و ایدههای محرمانه دارد. در یک مقیاس عملی تر، سیاه رنگی است که همه چیز را پنهان میکند.
- رنگ سیاه یک رنگ ترسناک است که نشان میدهد فردی با پوشیدن آن خود را از دیگران جدا میکند. مشکی رنگی است که نشان دهنده قدرت، نظم وانضباط است. رنگ مشکی معمولا احساسات زیادی را بیان نمیکند، بلکه آنها را پنهان میکند و باعث میشود فرد احساس برتری داشته باشد.
- سیاه همچنین با افسردگی مرتبط است، زیرا میتواند ایجاد محدودیت کند و جنبههای خوب زندگی را از بین ببرد و ما را به سوی ناامیدی و جنبههای منفی زندگی سوق دهد.
- رنگ سیاه حتی میتواند وزن را نیز پنهان میکند چرا که رنگی است که افراد را لاغرتر نشان میدهد.
- سیاه رنگی است که در عین آراستگی ساده نیز است. یک لباس سیاه، در مقایسه با یک لباس رنگارنگ ظرافت بیشتری دارد. این رنگی است که برای موقعیتهای خاص استفاده میشود و یا زمانی که شخصی میخواهد بسیار به چشم بیاید.
- رنگ سیاه گاهی اوقات عاملی محدود کننده است و می تواند انسان را از ریسک و خطر کردن باز دارد.
حتما مطالعه فرمایید: روانشناسی رنگ ها و نقش آن در زندگی ما
- رنگ سیاه کمک میکند تا افراد توانایی بیشتری در تمرکز کردن داشته باشند. در تاریکی ، بهتر میتوان بر عواطف و احساسات خود تمرکز کرد.
- در فرهنگهای مختلف، اغلب سیاه با مرگ و سوگواری مرتبط دانسته میشود. این رنگ به عنوان یک رنگ ترسناک تلقی میشود و بیانگر شدت درد و ترس از دست دادن عزیزان است. سیاه رنگی بسیار جدی است که میتواند به بیان اندوه افراد کمک کند.
- رنگ سیاه، با شیطان و شر مرتبط دانسته میشود. اغلب در فیلمها برای نشان دادن افراد شرور از این رنگ استفاده میشود و رنگ کلیشهای افراد ضد اجتماع یا تنها در سینماست.
شخصیت شناسی رنگ سیاه
- افراد علاقه مند به رنگ سیاه همه چیز را درون خود نگه میدارند و از به اشتراک گذاری خودشان و احساساتشان با دیگران، احتمالا به خاطر ترس، احساس خوبی ندارند.
- این افراد به دنبال بهترین ها و افرادی به شدت قدرت طلب هستند.
- آن ها شاید به دنبال محافظت از هرچیز منفی در اطرافشان باشند.
- ممکن است این افراد بخواهند با پوشیدن یک لباس سیاه جذاب، هالهای رمز و راز آلود در اطرافشان ایجاد کنند.
- این افراد اغلب بسیار خودخواه هستند و اعتماد به نفس بالایی دارند.
- افرادی که رنگ مشکی یا سیاه را دوست دارند، بسیار جدی و محافظه کار هستند و خود را فردی دست نیافتنی میدانند.
- افراد ممکن است در دورهای از زندگی که خود را انکار میکنند و اجازه لذت و شادی به خود نمیدهند بیشتر از این رنگ استفاده کنند.
- سیاه دوستان در کارها بسیار منظم هستند و اطمینان حاصل میکنند که همه چیز به اندازه کافی کامل باشد.
- زنان ثروتمند و موفق اغلب رنگ سیاه را انتخاب میکنند، چون میتواند به آنها حس ظرافت، پیچیدگی و اعتماد به نفس بدهد.
- افرادی که به رنگ مشکی علاقه دارند، مستقل هستند؛ همه کارها را خودشان به تنهایی انجام میدهند و کمتر از دیگران کمک میگیرند.
- افرادی که در دوران نوجوانانی از رنگ مشکی استفاده میکنند، در واقع میخواهند استقلال و شروع یک دوره جدید در زندگی خود را اعلام کنند.
- این دسته از افراد به راحتی با دیگران ارتباط برقرار نمیکنند و دوستان زیادی ندارند.