اینجا زنونس

۵ مدل غذای نونی برای مهمانی


اکنون که در ایام عید نوروز به سر می بریم، ما در اینجا زنونس ۵ مدل غذای نونی برای مهمانی را برای شما عزیزان فراهم کردیم تا با استفاده از این غذاهای  خوشمزه و رنگارنگ میزبان ها خوبی در نوروز باشید. در این روز ها که خیلی ها رژیم غذایی مخصوص خود را دارند و غذای نونی را به برنج ترجیح می دهند، برگذاری مهمانی کار نسبتا دشواری می شود و ممکن است شما عزیزان در انتخاب غذای نونی مناسب دچار شک وتردید شوید. ما به شما کمک می کنیم تا بدون تردید انتخاب مناسبی داشته باشید.

بیف استروگانف

بیف

 

مواد لازم

۳۰۰ گرم گوشت راسته
به مقدار لازم فلفل
به مقدار لازم نمک
۳ عدد سیب زمینی
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱/۲ پیمانه شیر
۲ عدد پیاز
۲۰۰ گرم خامه
۱۰۰ گرم قارچ
به مقدار لازم روغن مایع

طرز تهیه

  • پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید تا پیاز طلایی شود.
  • گوشت را به حالت نوارهایی باریک به پهنای یک الی دو سانتیمتر و ضخامت نیم الی یک سانتیمتر خرد کنید.
  • سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و با کمی فلفل سیاه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • حرارت گاز را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب گوشت کاملا خشک شود.
  • ۲ لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد
  • ولی حواستان باشد که زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود.
  • پس از پخت گوشت قارچ ها را خرد کنید و به تابه اضافه کنید سپس مواد را تفت دهید تا قارچ ها آب بیندازند و آبشان تبخیر شود.
  • شیر، آرد، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اندکی تفت دهید.
  • سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک و باریک خرد کنید.
  • در یک ظرف آب سرد و نمک بریزید و سیب زمینی را برای ۳۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید.
  • سپس با یک دستمال نخی خشک کنید تا آب آن گرفته شود.
  • سیب زمینی ها را با دو قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • فر را با دمای ۲۰۰ الی ۲۱۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
  • سیب زمینی ها را روی سینی فر بزارید به گونه ای که روی هم قرار نگیرند.
  • مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه طول می کشد تا سیب زمینی ها پخته و سرخ شوند.
  • در این مدت حواستان باشد تا سیب زمینی ها نسوزد.
  • اکنون بیف استروگانف آماده است آن را از روی حرارت بردارید، بعد از حدود ۳۰ ثانیه خامه را به آن اضافه کنید.

کوفته تبریزی

کوفته-تبریزی

 

مواد لازم

۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱/۳ پیمانه برنج
۱ پیمانه لپه
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل
به مقدار لازم نمک
۲ قاشق غذاخوری زرد چوبه
۱ پیمانه پیازچه

طرز تهیه

  • لپه ها را به تنهایی در آب بپزید تا کاملا پخته شوند.
  • سپس برنج را در قابلمه  با نصف پیمانه آب و مقداری نمک و زرد چوبه بر روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد و آب آن کاملا خشک شود.
  • بعد آن را کنار بگذارید تا سرد شود.کوفته تبریزی
  • لپه های پخته شده را با یک عدد پیاز و گوشت چرخ کرده داخل همزن بریزید تا کاملا باهم مخلوط شوند.
  • سپس مواد را درون ظرف بزرگ تری بریزید .
  • به آن پیازچه یا تره خرد شده، تخم مرغ ، برنج (چند مرحله قبل پخته بودید)، نمک، فلفل، زردچوبه اضافه کنید و با دستتان خوب ورز دهید .
  • مواد را آنقدر ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد و پس از این که کاملا ورز داده شد آن را کنار بگذارید .
  • برای سس کوفته در یک قابلمه  پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها نیمه طلایی شود.
  • هنگامه که پیاز در حال تفت دادن است به آن کمی زرد چوبه اضافه کنید تا طلایی تر شود.
  • بعد از آن رب گوجه را به پیازها اضافه کنید و کاملا تفت دهید.
  • سپس یک پیمانه آب به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید.
  • پس از به جوش آمدن حرارت زیر ظرف را کم کنید.
  • موقع درست کردن کوفته ها ،مواد آن  را بار دیگر ورز دهید و به اندازه یک سیب از مواد را بردارید و به صورت گلوله بزرگ داخل سس ها بگذارید .
  • حواستان باشد که دستتان را با آب مرطوب کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبد.
  • سپس درب ظرف را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا کوفته ها در سسی که درست کرده بودید بجوشند.
  • بعد از جوش آمدن کوفته ها شعله را کم کنید و بگذارید  ۴۰ دقیقه دیگر کوفته ها با حرارت کم بپزند.

رولت گوشت

 

رولت

رولت گوشت از خمله غذاهای گوشتی لذیذی است که می توانید در مهمانی های رسمی تر به عنوان غذای اصلی تهیه و سرو کنید.

شما می توانید با کلیک بر لینک زیر طرز تهیه این غذای خوشمزه را ببینید

رولت گوشت


لازانیا

تهیه-لازانیا

 

لازانیا یا خمیربرگ یکی از انواع غذاهای ایتالیایی است که از لایه های سه گانه پاستا ورقه ای (خمیر لازانیا)، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است.

شما می توانید با کلیک بر لینک زیر طرز تهیه این غذای خوشمزه را ببینید

طرز تهیه لازانیا با سس مخصوص


کشک بادمجان

کشک-بادمجان

 

 

از جمله سوغاتی‌های سمنان بادمجان است. سمنانی ها، عاشق بادمجان هستند و کشک و بادمجان هم از جمله غذاهای این استان به حساب می آید.

اگر شما به این غذای خوشمزه سمنانی علاقه دارید می توانید طرز تهیه آن را با کلیک بر لینک زیر ببینید

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی


امیدواریم که از این ۵ مدل غذای نونی برای مهمانی خوشتان آمده باشد.

آیا علاقه به عضو شدن در یک گروه تلگرام آشپزی را دارید تا هرگونه سوالی که برای شما پیش می‌آید را در لحظه پاسخ دهند و در یک جو دوستانه و صمیمی به بحث در زمینه آشپزی بپردازید؟

با پیوستن به این گروه شما همواره  یک کتاب کامل آشپزی همراه خود خواهید داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک گروه تلگرام آشپزی کلیک کنید.

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:


مطالب مشابه :

→ مطلب قبلی

مطلب بعدی ←

2 دیدگاه

  1. عالییی بود عااالی

دیدگاهتان را بنویسید