با اینجا زنونس همراه باشید با طرز تهیه خورشت کرفس. خورشت کرفس از جمله غذا های مجلسی ایرانی ها به شمار می رود که مناسب برای پذیرایی در مهمانی ها است. شما می توانید از این غذا برای پذیرایی  از مهمان به عنوان ناهار یا شام در ایام نوروز استفاده کنید.

مواد لازم

۲۵۰ گرم کرفس
۵۰ گرم نعناع
۱۵۰ گرم جعفری
۲۵۰ گرم گوشت گوسفند
۱ عدد بزرگ پیاز
۱ قاشق مربا خوری رب گوجه
۳ عدد لیمو عمانی
۱/۲ پیمانه آب غوره
۳  قاشق غذا خوری زعفران
به مقدار لازم زردچوبه و نمک و فلفل

طرز تهیه خورشت کرفس

  • مناسب برای ۳ نفر.
  • پیاز را خرد کرده و نیمه سرخ کنید.
  • گوشت را به اندازه های خورشتی مانند قورمه سبزی قطعه قطعه کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
  • پس از تفت دان همه ی مواد ادویه ها که شامل نمکریا، فلفل، رزدچوبه و زعفران آب کرده را به غذا اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • رب گوجه را به غذا اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
  • اکنون ظرف را از روی حرارت بردارید.
  • ساقه ها ی کرفس را به اندازه ی ۲ الی ۳ سانت خرد کنید.
  • برگ های کرفس را هم خرد کنید و با جعفری خرد شده و نعناع با هم در روغن تفت بدید.
  • سبزی های تفت داده شده را به همراه مقداری آب جوش به مواد قبل اضافه کنید.
  • ظرف را روی حرارت بزارید تا خورشت جوش کند.
  • حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت با حرارت ملایم بپزد.
  • وقتی دوساعت از پخت خورشت گذشت ساقه های کرفس آماده شده را به آن اضافه کنید و یک ساعت دیگر به خورشت اجازه دهید تا جا بیفتد.
  • نیم ساعت آخر لیمو عمانی را به همراه آب غوره به خورشت اضافه کنید.
  • نوش جان.

بیشتر بخوانید : ۱۰ مدل غذای اصلی پیشنهادی برای مهمانی

امیدواریم که از این آموزش لذت برده باشید.

آیا علاقه به عضو شدن در یک گروه تلگرام آشپزی را دارید تا هرگونه سوالی که برای شما پیش می‌آید را در لحظه پاسخ دهند و در یک جو دوستانه و صمیمی به بحث در زمینه آشپزی بپردازید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک گروه تلگرام آشپزی کلیک کنید.

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: