injazanoonas | اینجا زنونس

دونات مرغ

دونات مرغ

دونات-مرغ

در بخش آشپزی مجموعه مقالات اینجا زنونس تلاش کرده ایم تا دستور پخت انواع غذا های ایرانی ، خارجی ، دسر و… را برای شما عزیزان گرد آوری کنیم. امیدواریم که این مطالب برای شما مفید باشد. اگر خواهان مطلب خاص و یا دستور پخت غذای ویژه ای هستید و یا انتقاد و پیشنهادی دارید ، برای ما نظراتتان را ارسال کنید.

در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی دونات مرغ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه ی دونات مرغ

نان تست۷ عدد
سینه مرغ چرخ شده۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد
سیر رنده شده۳ تا ۴ حبه
جعفری ریز خردشده۱ پیمانه
شیربه میزان لازم
آرد سوخاریبه میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه کاریبه میزان لازم
روغن سـرخ کـردنیبه میزان لازم

طرز تهیه ی دونات مرغ

سینه مرغ را چرخ کرده و سیب‌زمینی  پخته شده را رنده کنید. نان‌های  تست را در شیر خیس کرده و اجازه دهید تا نرم شود، سپس با دست فشار دهید و شیر اضافه آن را بگیرید.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافی است ) .

سپس مرغ، سیب‌زمینی ، نان تست و سیر را مخلوط کرده، سبزی را به آنها افزوده و تخم‌مرغ‌ها را نیز اضافه کنید. نمک، فلفل، ادویه‌کاری را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید .

از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در آرد سوخاری بغلتانید، سپس وسط آنها را سوراخ کرده و در روغن داغ سرخ کنید.


بیشتر بخوانید: یک غذا اصلی شیک و مجلسی مناسب برای میمهمانی های شما زرشک پلو با مرغ است.



اینجا زنونس
اینجا زنونس
اینجا زنونس مجله ای علمی خبری در حوزه بانوان است که در زمینه های پزشکی زنان، مادران، آشپزی، خانه داری، سرگرمی، چهره ها، ورزش وتناسب اندام، خودآرایی و روانشناسی فعالیت دارد. امیدواریم مقالات ما برایتان کارآمد و مفید باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *