دونات مرغ
در بخش آشپزی مجموعه مقالات اینجا زنونس تلاش کرده ایم تا دستور پخت انواع غذا های ایرانی ، خارجی ، دسر و… را برای شما عزیزان گرد آوری کنیم. امیدواریم که این مطالب برای شما مفید باشد. اگر خواهان مطلب خاص و یا دستور پخت غذای ویژه ای هستید و یا انتقاد و پیشنهادی دارید ، برای ما نظراتتان را ارسال کنید.
در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی دونات مرغ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه ی دونات مرغ
نان تست | ۷ عدد |
سینه مرغ چرخ شده | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
سیر رنده شده | ۳ تا ۴ حبه |
جعفری ریز خردشده | ۱ پیمانه |
شیر | به میزان لازم |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
نمک، فلفل و ادویه کاری | به میزان لازم |
روغن سـرخ کـردنی | به میزان لازم |
طرز تهیه ی دونات مرغ
سینه مرغ را چرخ کرده و سیبزمینی پخته شده را رنده کنید. نانهای تست را در شیر خیس کرده و اجازه دهید تا نرم شود، سپس با دست فشار دهید و شیر اضافه آن را بگیرید.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافی است ) .
سپس مرغ، سیبزمینی ، نان تست و سیر را مخلوط کرده، سبزی را به آنها افزوده و تخممرغها را نیز اضافه کنید. نمک، فلفل، ادویهکاری را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید .
از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در آرد سوخاری بغلتانید، سپس وسط آنها را سوراخ کرده و در روغن داغ سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: یک غذا اصلی شیک و مجلسی مناسب برای میمهمانی های شما زرشک پلو با مرغ است.