injazanoonas | اینجا زنونس

عوارض کاشت ناخن

عوارض کاشت ناخن

complications of nail planting

در مقاله امروز اینجا زنونس با بررسی عوارض کاشت ناخن از مجموعه مقالات خود آرایی همراه ما باشید.

کاشت ناخن یکی از راه های زیبایی محبوب بین خانم ها است.در ادامه با تاریخچه ،عوارض و …آن بیشتر آشنا میشوید.

کاشت ناخن

داشتن دست‌هایی زیبا به داشتن ناخن‌هایی زیبا وابسته است شاید به همین دلیل است که خانم‌ها این روزها زیاد به سمت روش‌های زیباتر کردن ناخن‌ها مانند کاشت ناخن رو آورده‌اند. البته علاوه بر زیبایی دلایل دیگری چون مشکلات ناخن‌ها و داشتن ناخن‌های بدفرم و بد رنگ خیلی‌ها را ترغیب به انجام این عمل می‌کند.

کاشت ناخن مخصوصا برای کسانی که ناخن‌های ضعیف و شکننده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است و مانع عادت جویدن ناخن می‌شود. قبل از انجام این عمل موارد زیادی را باید رعایت کرد، ابزار، روش و مواد آن را باید شناخت و برای انجام آن به متخصص مراجعه کرد تا عوارض آن را به حداقل کاهش داد.

کاشت ناخن

تاریخچه کاشت ناخن

شاید فکر کنید فقط چند سال است که کاشت ناخن مد شده اما هیچ می‌دانستید که زنان مصر باستان هم به خاطر علاقه فراوانشان به داشتن ناخن‌های بلند، به نوعی کاشت ناخن انجام می‌دادند و به صورت مصنوعی طول ناخن‌های شان را افزایش می‌دادند؟! در آن دوران، ناخن‌های بلند نشانه ثروت و اصالت خانوادگی بوده و غیر از مصر در میان بسیاری از تمدن‌های دیگر (بخصوص فرهنگ‌های آسیایی) مرسوم بوده است؛ به‌خصوص که از مواد مصنوعی گران قیمتی مثل عاج، استخوان و طلا برای افزایش مصنوعی ناخن‌ها استفاده می‌شده.

اما در سال ۱۹۵۴، یک دندانپزشک آمریکایی به نام فرد اسلک که موقع کار با دستگاه تراش دندان یکی از ناخن‌هایش از بین برده بود، سعی کرد با همان دستگاه یک ناخن فلزی نازک برای خود بسازد و این اولین ناخن مصنوعی است که در تاریخ ثبت شد. حالا دیگر ناخن‌های مصنوعی کلی پیشرفت کرده‌اند و انواع و اقسام مختلفی دارند، یعنی شما می‌توانید با کمک ناخن‌های اکریلیک، ژلی و فایبرگلاس به زیباتر شدن دست‌هایتان، کمک کنید.

عوارض کاشت ناخن

کاشت ناخن برخی اوقات ممکن است مشکل‌ساز شود، مثلاً در صورتی که بهداشت و استانداردهای اولیه انجام نشود، می‌تواند باعث ایجاد قارچ زیر ناخن‌ها شود یا عفونت پیدا کند، گاهی هم باعث تغییر رنگ و تغییر شکل ناخن می‌شود. اما نمی‌توان گفت خطرناک است؛ یعنی جان فرد را به خطر نمی‌اندازد و یا باعث از بین رفتنش نمی‌شود اما می‌تواند مشکلاتی برای ناخن‌های فرد ایجاد کند.

عوارض کاشت ناخن

طول درمان

طول درمان این نوع مشکلات هم بسته به وضعیت ناخن‌ها، نوع و شدت قارچ یا عفونت ایجاد شده، متفاوت است «گاهی با برداشتن ناخن‌های مصنوعی، به مرور زمان مشکلی ایجاد شده رفع می‌شود، گاهی هم نیاز به درمان دارویی طولانی مدت وجود دارد . »
اصولاً اگر ناخن‌های مصنوعی برای بیش از شش ماه روی دست باقی بماند باعث بروز مشکلات قارچی و عفونی می‌شوند و حتی می‌تواند تا شش ماه بعد از برداشتن ناخن‌ها، فرد را در گیر درمان‌های دارویی کند.

یادتان باشد اگر ناخن‌هایتان بیمار و مشکل دار است، نباید آنها را با ناخن مصنوعی-به هر روشی-بپوشانید بلکه باید سریع‌تر برای درمان مشکل، به متخصص پوست و مو مراجعه کنید؛ با کاشت ناخن مصنوعی مشکل ناخن خود را فقط تشدید می‌کنید!

مطالب مشابه :
چگونه در خانه ناخن های خود را پدیکور کنیم؟

نکات مهم : 

اگر اصرار به کاشت ناخن دارید و هر از گاهی آنها را برمی‌دارید تا ناخن ‌هایتان نفس بکشند، این جوری فقط بیشتر به ناخن‌هایتان آسیب می‌زنید! اگر موقع کاشت، یک فاصله کوچک بین پوست اطراف ناخن و مواد کاشت ناخن مصنوعی وجود داشته باشد، عوارض کار به حداقل می‌رسد. درواقع خیلی از عوارض کاشت ناخن نصنوعی بر اثر تماس مکرر و مداوم مواد ناخن مصنوعی با پوست اطراف ناخن ایجاد می‌شود.

ترمیم ناخن

بعد از دو الی سه هفته، باید به آرایشگاه برگردید و مقاومت ناخن چسبانده شده، بررسی شود و مقدار رشد کرده ناخن ، با مواد مخصوص پر شود. فرد متخصص با پر کردن بخش رشدکرده ناخن، دوباره آن را آماده سوهان کشیدن، روکش شدن و روغن‌کاری می‌کند تا ناخن دوباره ظاهر زیبا و نویی پیدا کند.


اینجا زنونس
اینجا زنونس مجله ای علمی خبری در حوزه بانوان است که در زمینه های پزشکی زنان، مادران، آشپزی، خانه داری، سرگرمی، چهره ها، ورزش وتناسب اندام، خودآرایی و روانشناسی فعالیت دارد. امیدواریم مقالات ما برایتان کارآمد و مفید باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *