injazanoonas | اینجا زنونس

تزیین ماست مجلسی

تزیین ماست مجلسی

ماست

با اینجا زنونس همراه باشید با تزیین ماست مجلسی. ماست از جمله پیش غذاهای اصیل سفره های ایرانی محسوب می شود، که می توانید به صورت ساده و یا ماست و خیار و انواع بورانی  سرو کنید .

تزیین ماست مجلسی


ماست قالبی

ماست-قالبی

مواد لازم

۲  لیوان ماست پرچرب
به مقدار لازم نعناع
۱ عدد سیر
۲ عدد خیار
به مقدار لازم فلفل و نمک
۲ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین

طرز تهیه

    • ابتدا باید  پودر ژلاتین را با آب سرد حل کنید و بگذارید روی بخار آب به روش بن ماری تا کاملا ژلاتین حل شود.
    • برای مقادیر بیش تر به ازای هر یک لیوان ماست اضافی ۱ قاشق مرباخوری پودر لاتین استفاده کنید.
    • درون ظرفی خیار را رنده کنید و با فلفل ،سیر،نعنا خشک و نمک مخلوط کنید .
    • ماست را اضافه کنید و کاملا هم بزنید و سپس ژلاتین را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا مواد  باهم مخلوط شوند.
  • در آخر مواد را داخل قالب مورد نظر خود بریزید و آن را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

ماست و خیار

ماست-و-خیار

مواد لازم

۲۰۰ گرم ماست
۳ عدد خیار
۱ حبه سیر
به مقدا رلازم نمک
به مقدار لازم فلفل
به مقدار لازم نعناع خشک

طرز تهیه

  • خیار را نگینی برش بزنید و درون ظرفی بریزید.
  • سیر را بسیار ریز خرد کنید و همراه ماست به خیار اضافه کنید.
  • نعنا و فلفل و نمک را هم به آن ها اضافه کنید.

ماست بورانی لبو

بورانی-لبو

مواد لازم

۵۰۰ گرم ماست پر چرب
۲۵۰ گرم چغندر
به مقدار لازم نمک
۱ حبه سیر

طرز تهیه

  • چغندر را پخته و ریز خرد کنید و با ماست ونمک مخلوط کرده و سرو کنید.
  • در صورت تمایل، ۱ حبه سیر را رنده کنید و داخل بورانی لبو بریزید.
  • بورانی لبو را بلافاصله بعد از درست کردن درون یخچال بگذارید تا تغییر رنگ ندهد.

ماست بورانی بادمجان

بورانی-بادمجان-1

مواد لازم

۲ پیمانه ماست پر چرب
۳ عدد بادمجان
۲ حبه سیر
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل
به مقدار لازم نعناع خشک

طرز تهیه

  • بادمجان ها را بشویید و با پوست روی آتش، گاز و یا درون فر قرار دهید تا کبابی شوند.
  • برای کبابی کردن با فر، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • سپس روی بادمجان ها شیارهای عمیق ایجاد کنید.
  • آن ها را درون سینی فر بچینید و اجازه دهید مدت ۳۰ دقیقه در فر بمانند تا مغز پخت شوند.
  • سپس گریل را روشن کنید و اجازه دهید یک طرف کاملا برشته و دودی شود.
  • بعد از آن بادمجان را برگردانید تا طرف دیگر هم کبابی شود.
  • ظرف گودی را از آب سرد پر کنید.
  • بادمجان های کباب شده را درون آب سرد قرار دهید .
  • پوست بادمجان ها را جدا کنید و درون آبکش قرار دهید تا اضافی آب آن گرفته شود.
  • ماست را در طرفی بریزید و نمک، فلفل،نعناع خشک و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.
  • در آخر بادمجان را له کنید و به ماست اضافه کرده و کاملا هم بزنید تا یک دست شود.

ماست بورانی اسفناج

بورانی-اسفناج

مواد لازم

۲ پیمانه ماست پر چرب
۵۰۰ گرم اسفناج
۱ قاشق مرباخوری نعناع خشک
۳ قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل
به مقدار لازم پودر سیر

طرز تهیه

  • ابتدا اسفناج‌ها را پاک کرده و بشویید و ریز خرد کنید.
  • سپس داخل قابلمه ی مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.
  • ماست، پیازسرخ کرده، نعناع خشک، پودر سیر، نمک و فلفل را درون ظرف دلخواه بریزید.
  • سپس اسفناج را به مواد اضافه کنید.
  • در نهایت درون یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود و سپس سرو کنید.

ماست ساده

ماست-1


آیا علاقه به عضو شدن در یک گروه تلگرام آشپزی را دارید تا هرگونه سوالی که برای شما پیش می‌آید را در لحظه پاسخ دهند و در یک جو دوستانه و صمیمی به بحث در زمینه آشپزی بپردازید؟

با پیوستن به این گروه شما همواره  یک کتاب کامل آشپزی همراه خود خواهید داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک گروه تلگرام آشپزی کلیک کنید.


سپیده
کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات، عاشق دنیای برنامه نویسی و کامپیوتر و فعالیت در زمینه های طراحی وب، تولید محتوا، محتوا گذاری، ترجمه، سئو، دیجیتال مارکتینگ و سوشیال مارکتینگ و آشنا با ابزار های گوگل مانند Google Analytics، Google trend و Google AdWords

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *