طرز تهیه ۳ مدل موهیتو تابستانی
موهیتو پرطرفدار ترین نوشیدنی برای فصل تابستان است مخصوصا اگر ترکیبی از میوه های تابستانی باشد. با اینجا زنونس همراه باشید با طرز تهیه ۳ مدل موهیتو تابستانی .
موهیتو هندوانه
مواد لازم برای تهیه موهیتو هندوانه
۶ قاشق چایخوری | آب لیمو ترش |
۳ لیوان | هندوانه |
۱۳ برگ | نعناع |
۲ قاشق چایخوری | شکر |
طرز تهیه موهیتو هندوانه
- برای تهیه ی این نوشیدنی سرد و جذاب، ابتدا دانه های هندوانه را جدا کنید و آن را به همراه مقدار کمی آب و شکر درون مخلوط کن بریزید.
- مخلوط کن را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و مایع یکدستی حاصل شود.
- سپس آبلیمو را با برگ نعناع بکوبید و به آب هندوانه اضافه کنید.
- در آخر مواد را دوباره هم بزنید.
- برای تزیین موهیتو هندوانه می توانید، به دلخواه و با سلیقه خود از چند عدد برگ نعناع، یک برش لیمو و یا هندوانه استفاده کنید.
- اکنون موهیتو هندوانه شما آماده است.
موهیتو لیمو و نعناع
مواد لازم برای تهیه موهیتو لیمو و نعناع
۲ قاشق غذاخوری | شکر |
۱/۲ فنجان | لیموناد |
۱۰ برگ | نعناع |
۱ عدد | لیمو ترش |
۱ فنجان | یخ قالبی |
طرز تهیه موهیتو لیمو و نعناع
- ابتدا لیمو را به ۴ بخش تقسیم کنید.
- برگ های نعناع و یک برش از لیمو را داخل یک ظرف بریزید
- به کمک مخلوط کن برقی آن ها را خرد کنید تا آب لیمو و روغن نعناع گرفته شود یا به عبارتی بیرون بیاید.
- دو برش دیگر لیمو را به همراه شکر به مواد اضافه کنید.
- دوباره با مخلوط کن خرد کنید تا مجددا آب لیمو بیرون بیاید.
- حالا یخهای قالبی را به همراه مواد داخل لیوان بریزید و لیوان را با لیموناد پر کنید.
- سپس با قاشق مواد را هم بزنید و طعم آن را بچشید و در صورت لزوم باز هم به آن شکر اضافه کنید.
- اکنون نوبت تزیین است که می توانید با الهام گرفتن از تصاویر گارنیش کردن موهیتو و با سلیقه خودتان لیوان را با کمک تکاه های لیمو و نعناع تزئین کنید.
به جای لیموناد می توانید از سودا یا آب گازدار استفاده کنید.
موهیتو توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه موهیتو توت فرنگی
۳ پیمانه | آب |
۸ عدد | توت فرنگی |
۲ عدد | لیمو ترش |
۱۰ برگ | نعناع |
به مقدار لازم | یخ قالبی |
۶ قاشق غذاخوری | آبلیمو |
طرز تهیه موهیتو توت فرنگی
- برای تهیه ی این نوشیدنی میوه ای خوشمزه ابتدا برگ های توت فرنگی ها را جدا کنید.
- توت فرنگی ها را با چاقو خرد کنید.
- سپس توت فرنگی های خرد شده را داخل یک پارچ بزرگ بریزید.
- به کمک همزن برقی یا با استفاده از گوشت کوب، توت فرنگی ها را له کنید.
- میزان له کردن توت فرنگی بستگی به سلیقه شما دارد.
- سپس دو لیوان آب به همراه آبلیمو به آن اضافه کنید.
- تعدادی از برگ های نعناع را بکوبید.
- چند تکه یخ و نعناع ها را داخل پارچ بریزید و هم برنید تا نوشیدنی طعم نعنا را بگیرد.
- بگذارید موهیتو توت فرنگی خوب خنک شود.
- سپس آن را داخل لیوان بریزید.
- داخل هر لیوان دو الی سه حلقه لیمو ترش بریزید و روی آن یکی دو برگ نعناع قرار دهید.
- شما همچنین میتوانید برای زیبایی بیش تر یک توت فرنگی را تا وسط برش بزنید و روی لبه ی لیوان قرار دهید.
امیدواریم از طرز تهیه ۳ مدل موهیتو تابستانی لذت برده باشید.