injazanoonas | اینجا زنونس

فسنجان با گوشت قرمز

فسنجان با گوشت قرمز

فسنجان-با-گوشت-قرمز

با ما همراه باشید با آموزش فسنجان با گوشت قرمز در مجموعه مقالات آشپزی ما.

در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی یکی از غذا های ایرانی مناسب برای مهمانی ها را به شما آموزش دهیم. فسنجان با گوشت قرمز از جمله غذاهای شکیل و رسمی و لذیذ و باب سلیقه ی ایرانی هاست که می توانید آن را در مهمانی هایتان سرو کنید.

مواد لازم فسنجان با گوشت قرمز

رب انار ۵ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
گردو ۵۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
دارچین ۳ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه فسنجان با گوشت قرمز

گردوها را چرخ کنید. در قابلمه ۲ لیوان آب بسیار سرد بریزید.


بیشتر بخوانید : ۱۰ مدل غذای اصلی پیشنهادی برای مهمانی

!!! دقت کنید !!!

در ابتدای کار حتما گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود. مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان متناسب با سلیقه می باشد؛ فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد می شود همان روغن گردوست.

گردوها را اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید به مدت ۳ ساعت گردوها با آب بجوشند و روغن بیندازند.

پس از پخته شدن گردوها باید دو قاشق چایخوری دارچین و رب انار بیفزایید. کمی نمک  وشکر اضافه کنید. سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم نمائید.

پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، یک قاشق چایخوری دارچین، نمک ، فلفل مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند. با دست کوفته های کوچک از این مواد درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.

گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودید به خورشت بیفزایید و حدود ۱ ساعت بگذارید گوشت  قلقلی در فسنجان با شعله کم بجوشند.


اینجا زنونس
اینجا زنونس
اینجا زنونس مجله ای علمی خبری در حوزه بانوان است که در زمینه های پزشکی زنان، مادران، آشپزی، خانه داری، سرگرمی، چهره ها، ورزش وتناسب اندام، خودآرایی و روانشناسی فعالیت دارد. امیدواریم مقالات ما برایتان کارآمد و مفید باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *