با اینجا زنونس همراه باشید با طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی . پیشنهاد ما به شما برای پذیرایی از مهمان ها  به خصوص در ایام نوروز این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد.

مواد لازم

۵ عدد بادمجان
۱/۲ پیمانه کشک
۱ عدد بزرگ پیاز
۳ قاشق غذاخوری نعناع خشک
۱/۳ پیمانه آسیاب شده مغز گردو
۲ حبه سیر
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم روغن

طرز تهیه برای ۴ نفر

  • پوست بادمجان ها را با پوست کن بگیرید و آن ها را به صورت طولی نصف کنید.
  • برای گرفتن تلخی بادمجان آن ها را بشویید و یک ربع درمقدار کمی نمک  بخوابانید.
  • سپس آنها را خشک کنید و در مقداری روغن به خوبی سرخ کنید.
  • بادمجان های سرخ شده را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آنها تا حد امکان گرفته شود.
  • نعنای خشک را ۱۰ دقیقه در آب خیس کنید.
  • سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت بدهید.
  • یادتان باشد که ۱ قاشق از نعناع را برای تزیین  کنار بگذارید.
  • پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمایید.
  • وقتی پیاز شروع به سرخ شدن کرد به آن سیر رنده شده اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت بدهید.
  • بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید با حرارت ملایم تفت دهید. در حین هم زدن با قاشق بادمجان را له کنید (شما می توانید این کار را قبل از اضافه کردن بادمجان انجام دهید).
  • نعناع داغ و گردوی آسیاب شده را نیز اضافه کنید.
  • کشک را با ۱/۴ لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا آب اضافی غذا خشک شود.
  • کشک بادمجان را در ظرف مورد نظر بریزید و آن را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید.

 

شما می توانید طرز تهیه تارت بادمجان، یک پیش غذای مجلسی را در اینجا زنونس مشاهده کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: