با اینجا زنونس همراه باشید با طرز تهیه شیرینی مرنگ مناسب نوروز ۹۸ . مرنگ از جمله شیرینی های خوشمزه و مناسب برای ایام نوروز است. شما می توانید این شیرینی را به مدت چند روز در ظرف در بسته در فضای خانه نگهداری کنید و این ویژگی باعث شده که مرنگ در لیست شیرینی های محبوب نوروز قرار بگیرد.

مواد لازم

۱ پیمانه پودر شکر
۱ پیمانه شکر دانه ریز
۱/۴ قاشق چایخوری کرم تارتار
۱/۴قاشق چایخوری نمک
۸ سفیده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا بادام

طرز تهیه شیرینی مرنگ مناسب نوروز ۹۸

  • فر را با دمای ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
  • یک ورق بزرگ یا دو ورق معمولی شیرینی‌پزی روی سینی فر پهن کنید.
  •  شکرها را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  •  در یک کاسه یا درون ظرف میکسر، سفیده تخم مرغ‌ها را آنقدر بزنید تا سفید رنگ و فومی شکل شوند.
  • سپس کرم تارتار را همراه با نمک اضافه کنید.
  • همزمان به هم زدن نیز ادامه دهید. حالا هربار یک قاشق غذاخوری از شکرها را اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن، به خوبی هم بزنید.
  • این حرکت باید حدود ۱۰ دقیقه ادامه یابد.
  • وانیل را اضافه نمایید و با سرعت بالا به هم زدن ادامه دهید تا یک خمیر سفت و براق به دست آید.
  • با استفاده از قیف شیرینی پزی با سری ساده به صورت مارپیچ گل های مرنگی را درست کنید.
  •  پخت شیرینی یک ساعت طول خواهد کشید. تا جایی که کرم، محکم و کمی رنگی شود.
  • در این مرحله فر را خواموش کنید اما مرینگ‌ها را از فر خارج نکنید.
  • اجازه دهید چندین ساعت درب فر بسته بماند و شیرینی‌ها نیز در فر باقی بماند.
  • تا جایی که مرنگ‌های پفکی در همان فر با درب بسته، سرد شود.
  • پس از گذشت چندین ساعت حتی یک شبانه روز و سرد شدن مرینگ‌ها در فر، آنها را با ملایمت از سینی فر و کاغذ کف آن جدا کنید.

توجه :
در صورت نبود کرم تارتار به ازای هر ۱/۲ قاشق چایخوری کرم تارتار، از یک قاشق چایخوری آبلیمو یا سرکه سفید استفاده نمایید.

آیا علاقه به عضو شدن در یک گروه تلگرام آشپزی را دارید تا هرگونه سوالی که برای شما پیش می‌آید را در لحظه پاسخ دهند و در یک جو دوستانه و صمیمی به بحث در زمینه آشپزی بپردازید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک گروه تلگرام آشپزی کلیک کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: