با اینجا زنونس همراه باشید با طرز تهیه شیرینی مرنگ مناسب نوروز ۹۸ . مرنگ از جمله شیرینی های خوشمزه و مناسب برای ایام نوروز است. شما می توانید این شیرینی را به مدت چند روز در ظرف در بسته در فضای خانه نگهداری کنید و این ویژگی باعث شده که مرنگ در لیست شیرینی های محبوب نوروز قرار بگیرد.

مواد لازم

۱ پیمانه پودر شکر
۱ پیمانه شکر دانه ریز
۱/۴ قاشق چایخوری کرم تارتار
۱/۴قاشق چایخوری نمک
۸ سفیده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا بادام

طرز تهیه شیرینی مرنگ مناسب نوروز ۹۸

  • فر را با دمای ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
  • یک ورق بزرگ یا دو ورق معمولی شیرینی‌پزی روی سینی فر پهن کنید.
  •  شکرها را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  •  در یک کاسه یا درون ظرف میکسر، سفیده تخم مرغ‌ها را آنقدر بزنید تا سفید رنگ و فومی شکل شوند.
  • سپس کرم تارتار را همراه با نمک اضافه کنید.
  • همزمان به هم زدن نیز ادامه دهید. حالا هربار یک قاشق غذاخوری از شکرها را اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن، به خوبی هم بزنید.
  • این حرکت باید حدود ۱۰ دقیقه ادامه یابد.
  • وانیل را اضافه نمایید و با سرعت بالا به هم زدن ادامه دهید تا یک خمیر سفت و براق به دست آید.
  • با استفاده از قیف شیرینی پزی با سری ساده به صورت مارپیچ گل های مرنگی را درست کنید.
  •  پخت شیرینی یک ساعت طول خواهد کشید. تا جایی که کرم، محکم و کمی رنگی شود.
  • در این مرحله فر را خواموش کنید اما مرینگ‌ها را از فر خارج نکنید.
  • اجازه دهید چندین ساعت درب فر بسته بماند و شیرینی‌ها نیز در فر باقی بماند.
  • تا جایی که مرنگ‌های پفکی در همان فر با درب بسته، سرد شود.
  • پس از گذشت چندین ساعت حتی یک شبانه روز و سرد شدن مرینگ‌ها در فر، آنها را با ملایمت از سینی فر و کاغذ کف آن جدا کنید.

توجه :
در صورت نبود کرم تارتار به ازای هر ۱/۲ قاشق چایخوری کرم تارتار، از یک قاشق چایخوری آبلیمو یا سرکه سفید استفاده نمایید.

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: