injazanoonas | اینجا زنونس

طرز تهیه شارلوت با لیدی فینگر

طرز تهیه شارلوت با لیدی فینگر

طرز تهیه دسر شارلوت با لیدی فینگر

با بخش آشپزی اینجا زنونس همراه باشید با طرز تهیه دسر شارلوت با لیدی فینگر برای پذیرایی در مهمانی های رسمی و غیر رسمی فصل تابستان.

مواد لازم برای تهیه دسر شارلوت با لیدی فینگر

۲۰ عدد لیدی فینگر
به میزان دلخواه میوه های تابستانی
۲ قاشق غذاخوری پودر کاسترد
۱ بسته ژله
۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
۲ لیوان شیر
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ عدد کیک اسفنجی

طرز تهیه دسر شارلوت با لیدی فینگر

  • از یک کیک اسفنجی متناشب با قالب کمربندی استفاده کنید.
  • کیک را از وسط به شکل افقی برش بزنید تا دو لایه حاصل شود.
  • یکی از لایه ها را کف قالب کمربندی قرار دهید و آن را خوب با دست فشرده کرده در یخچال بگذارید.
  • ژله را با توجه به دستور تهیه آن درست کتید ودر یخچال بگذارید تا کمی ببندد.
  • پودر کاسترد را با شیر سرد مخلوط کنید و خوب حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • سپس شکر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
  • پودر ژلاتین را با ۱/۲ لیوان آب گرم مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا حل شود.
  • سپس محلول را به کرم کاسترد اضافه کنید ودر یخچال قرار دهید.
  • میوه های تابستانی دلخواه خود را خرد کرده و آماده کنید.
  • قالب را از یخچال بیرون آورید.
  • کمی از پایین بیسکویت های لیدی فینگر را ببرید و دور کیک در قالب بچینید.
  • سپس ژله ی نیمه آماده شده را روی کیک بریزید.
  • یک لایه از میوه های خرد شده بریزید و بعد از کرم کاسترد بریزید.
  • در آخر لایه دوم را روی کیک قرار دهید.
  • سپس دوباره اندکی روی کیک کرم  بریزید.
  • در صورت دلخواه می توان روی لایه آخر خامه ی فرم گرفته بریزید.
  • بعد بقیه میوه ها را روی کیک بچینید.
  • شارلوت را همراه با قالب به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
  • سپس شارلوت را از قالب بیرون آورده و سرو کنید.
  • نوش جان.

سپیده آقائی
سپیده آقائی
کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات، عاشق دنیای برنامه نویسی و کامپیوتر و فعالیت در زمینه های طراحی وب، تولید محتوا، محتوا گذاری، ترجمه، سئو، دیجیتال مارکتینگ و سوشیال مارکتینگ و آشنا با ابزار های گوگل مانند Google Analytics، Google trend و Google AdWords

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *