اینجا زنونس

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی


با اینجا زنونس همراه باشید با طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی. این دسر که در ابتدا توسط ایتالیایی ها ساخته شد و به خاطر مزه خوبش توجه همه را به خود جلب کرد پیشنهاد مناسبی برای پذیرایی در ایام نوروز است.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا شکلاتی

۲۰۰ گرم خامه
۲ و نیم پیمانه شیر
۱/۳ پیمانه شکر
۱ و نیم قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
۱۰۰ گرم شکلات تلخ

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

  • پودرژلاتین را با ۱/۲ پیمانه از شیر مخلوط  کنید.
  • بعد ازاین که ۵ دقیقه گذشت آن را با روش بن ماری به خوبی باهم مخلوط کنید .
  • باقی مانده شیر را هم به همراه خامه و شکر به شیر و ژلاتین حل شده اضافه کنید.
  • سپس مواد را بر روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود.
  • اگر از خامه ی فرم گرفته شده استفاده می کنید حتما یادتان باشد که شکر را حذف کنید.
  • مواد حل شده را از روی حرارت بردارید و بعد شکلات تلخ را رنده کرده و به آن اضافه کنید.
  • تا شکلات به خاطر گرمای مواد دسر آب شود و دسر رنگ قهوه ای پیدا کند.
  • اکنون وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یک دست شود .
  • مواد آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
  • موقع سرو می توانید آن را در ظرفی که سطح صاف دارد برگردانید و با کمی پودر شکلات و میوه خرد شده تزیین کنید.
  • نوش جان.

آیا علاقه به عضو شدن در یک گروه تلگرام آشپزی را دارید تا هرگونه سوالی که برای شما پیش می‌آید را در لحظه پاسخ دهند و در یک جو دوستانه و صمیمی به بحث در زمینه آشپزی بپردازید؟

با پیوستن به این گروه شما همواره  یک کتاب کامل آشپزی همراه خود خواهید داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک گروه تلگرام آشپزی کلیک کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:


مطالب مشابه :

→ مطلب قبلی

مطلب بعدی ←

4 دیدگاه

  1. ممنون واقعا مطلب سالاد مجلسی و شیک خیلی مفید بود

  2. سلام
    ممنون از توضیح خوبتون
    لطفا راجع به طرز تهیه سالاد پانزانلا هم توضیح بدید.

دیدگاهتان را بنویسید