injazanoonas | اینجا زنونس

طرز تهیه رولت بستنی خانگی

طرز تهیه رولت بستنی خانگی

طرز تهیه رولت بستنی خانگی

طرز تهیه رولت بستنی خانگی موضوع امروز بخش آشپزی اینجا زنونس می باشد، با ما همراه باشید با آموزش این دسر شکلاتی خوشمزه خانگی برای روز های گرم و طولانی فصل تابستان.

مواد لازم برای تهیه رولت بستنی خانگی

۵ قاشق غذاخوری آرد
۵ عدد تخم مرغ
۱ بسته کوچک خامه صبحانه
۵۰۰ میلی لیتر بستنی کاکائویی
به مقدار خیلی کم وانیل
۵ قاشق غذاخوری پودر قند
۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر

طرز تهیه رولت بستنی خانگی

مرحله اول

  • تخم‌ مرغ‌ها را بشکنید و زرده و سفیده آن ها را از هم جدا کنید و در ظرف‌ های جداگانه‌ای بریزید.
  • سفیده‌ ها را با همزن آن‌ قدر هم بزنید تا سفت شوند.
  • به‌ گونه ای که وقتی ظرف را برمی‌ گردانید، از ظرف بیرون نریزد.
  • به ظرف حاوی زرده‌ ها پودر قند و وانیل را اضافه کنید و با همزن آن‌ قدر هم بزنید تا خمیری سفید و یکدست حاصل شود.
  • سفیده‌ ها را به آرامی به ظرف زرده‌ ها اضافه کنید و ملایم با یکدیگر مخلوط کنید.
  • آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و به ترکیب تخم‌ مرغ‌ها اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  • فر را روش کنید تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌ گراد گرم شود.
  • کف سینی فر را به کمک کاغذ روغنی بپوشانید و روی سطح کاغذ روغنی را اندکی چرب کنید.
  • مایه آماده شده را روی کاغذ روغنی بریزید و به کمک قاشق آن را کاملا صاف کنید.
  • سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه حرارت ببیند تا نان رولت پخته و آماده شود.
  • بعد از آماده شدن نان رولت، سینی را از فر خارج کنید و مقداری پودر قند روی نان بپاشید.
  • یک حوله بزرگ آماده کنید و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی سینی فر قرار دهید.
  • به وسیله ی حوله و کاغذ روغنی زیر نان، نان را روی حوله برگردانید.
  • حالا به آرامی کاغذ زیر نان را جدا کنید.
  • نان را با کمک حوله و کاغذ روغنی روی آن رول کنید و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.

در صورت تمایل می توانید از پودر کاکائو استفاده کنید.

مرحله دوم :

  • بستنی را از یخچال فریزر بیرون آورید و مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود تا بتوانید به راحتی آن را روی کیک پهن کنید.
  • کیک آماده و خنک شده را از یخچال خارج کنید و روی سطح صافی پهن کنید.
  • حالا بستنی نرم شده را به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید.
  • وقتی همه سطح کیک به بستنی آغشته شد، دوباره به وسیله ی حوله کیک را رول کنید.
  • کیک بستنی رول شده را با فویل بپوشانید و خوب بسته‌ بندی کنید و در فریزر قرار دهید.
  • لازم است رولت حدودا ۳ ساعت در فریزر بماند تا آماده شود.
  • بعد از این مدت رولت بستنی آماده را از فریزر خارج کرده، فویل آلومینیوم را از دور آن با دقت باز کرده و با خامه تزئین کنید.
  • به این صورت که خامه را در قیف مخصوص یا کیسه پلاستیک ریخته و از یک گوشه آن سوراخی کوچک ایجاد کرده و به شکل دلخواه روی رولت را تزئین کنید.

سپیده آقائی
سپیده آقائی
کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات، عاشق دنیای برنامه نویسی و کامپیوتر و فعالیت در زمینه های طراحی وب، تولید محتوا، محتوا گذاری، ترجمه، سئو، دیجیتال مارکتینگ و سوشیال مارکتینگ و آشنا با ابزار های گوگل مانند Google Analytics، Google trend و Google AdWords

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *