injazanoonas | اینجا زنونس

طرز تهیه ی زولبیا بامیه ی خانگی

طرز تهیه ی زولبیا بامیه ی خانگی

طرز تهیه ی زولبیا بامیه ی خانگی

با طرز تهیه ی زولبیا بامیه ی خانگی برای ماه رمضان در سایت اینجا زنونس همراه باشید.
زولبیا و بامیه از شیرینی های پر طرفدار در ماه رمضان است. و از آنجایی که خیلی از افراد به نسبت چربی و یا شیرینی آن حساس اند پس بهتر است خود در خانه تهیه کنند.
با ما همراه باشید.

مواد لازم شربت زولبیا و بامیه:

آب :یک و نیم لیوان
گلاب :یک چهارم لیوان
شکر :دو لیوان
زعفران دم کرده : یک قاشق غذا خوری
آبلیمو :یک دوم قاشق چایی خوری

طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه

ابتدا یک قابلمه کوچک انتخاب می کنیم و آب را درون قابلمه می ریزیم.
قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و شکر را اضافه می کنیم.
در مرحله بعد شربت را به صورت متداوم هم می زنیم تا شکر در آب به طور کامل حل شود.

پس از اینکه شکر حل شد ، زعفران دم کرده را به همراه گلاب و آبلیمو به شربت اضافه می کنیم.
اجازه می دهیم شربت حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
و میزان غلظت شربت هم کمی بیشتر شود ، سپس شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

با فواید نشاسته برای پوست و بدن آشنا شوید.

مواد لازم زولبیا:

نشاسته : ۵۰ گرم
ماست : یک چهارم لیوان
گلاب : یک قاشق غذاخوری
جوش شیرین :یک چهارم قاشق چایی خوری
اسانس هل: دو قطره
آرد سفید : یک قاشق غذاخوری
روغن مایع : به اندازه کافی
کره : یک دوم قاشق چایی خوری

طرز تهیه زولبیا

برای تهیه زولبیا باید از ماستی استفاده کنیم که متعادل باشد ، یعنی نه سفت باشد نه شل.
یک کاسه جا دار انتخاب می کنیم و نشاسته را به همراه ماست داخلش می ریزیم. مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

سپس به مدت ۵ دقیقه مخلوط ماست و نشاسته کنار می گذاریم . و پس از گذشت این زمان دوباره مخلوط ماست و نشاسته را خوب هم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در مرحله بعد کره را در فضای محیط قرار می دهیم تا نرم شود.

سپس آرد سفید را کم کم به همراه کره به کاسه اضافه می کنیم . و مخلوط کردن مواد را ادامه می دهیم تا مایه زولبیا یکدست شود.
در مرحله بعدی گلاب ، اسانس هل و جوش شیرین را اضافه می کنیم . و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

در این مرحله باید غلظت مایه زولبیا به اندازه ماست باشد ، در صورتی که مایه زولبیا کمی سفت تر بود کمی گلاب به آن اضافه می کنیم تا غلظتش کمتر شود.

نکاتی برای سرخ کردن زولبیا

در یک ظرف تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
در این مرحله باید به حدی روغن در تابه بریزیم که زولبیا ها در روغن شناور باشند.
حرارت زیر تابه باید متعادل باشد . مایه زولبیا را درون قیف می ریزیم . و با فشار قیف درون روغن به شکل دایره و اشکال نا منظم دستمان را می چرخانیم تا زولبیا شکل بگیرد.

قرار دادن زولبیا در شربت

پس از اینکه زولبیاها سرخ شدند آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. سپس درون شربت می اندازیم و اجازه می دهیم زولبیاها به مدت حداقل ۵ دقیقه درون شربت بمانند.
در این مدت شهد شربت کاملا به خورد آنها می رود. و آماده می شوند.
پس از گذشت این زمان زولبیا ها را در ظرف مورد نظر می چینیم .و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند ، سپس سرو می کنیم.

مواد لازم بامیه:

آرد :نصف پیمانه.
تخم مرغ :یک عدد
آب :نصف پیمانه
کره : ۲۵ گرم
شکر :یک قاشق غذا خوری
روغن مایع :به اندازه کافی

طرز تهیه بامیه

یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و آب را به همراه کره در آن می ریزیم.
قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد شکر را اضافه می کنیم . و با یک قاشق شکر را در آب حل می کنیم.

در مرحله بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم و هم زدن مواد را متداوم ادامه می دهیم تا خمیری نرم به دست بیاید. پس از اینکه خمیر حالت گرفت ۱ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه می کنیم . و با خمیر مخلوط می کنیم تا به خورد خمیر برود.

حدودا باید ده دقیقه هم زدن خمیر را روی حرارت ملایم ادامه دهیم تا خمیر بپزد. پس از اینکه خمیر آماده شد ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم .
اجازه می دهیم خمیر خنک شود. پس از خنک شدن خمیر تخم مرغ را اضافه می کنیم.

نکاتی برای سرخ کردن بامیه

تخم مرغ را با خمیر به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری لطیف و نرم به دست بیاید. در مرحله بعد یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم . و به حدی روغن درونش می ریزیم که مانند فلافل ، بامیه ها در روغن شناور باشند.

پس از اینکه روغن داغ شد مایه بامیه را درون قیف با سر ماسوله مخصوص بامیه می ریزیم . و با فشار قیف بامیه ها را به اندازه دلخواه در روغن قیچی می کنیم.
بهتر است لبه های قیچی را با روغن چرب کنیم تا هنگام بریدن ، خمیر به آن نچسبد.

توجه داشته باشید اگر بیش از ظرفیت شیر داغ کن بامیه درون آن بریزیم بامیه ها ممکن است به خوبی پف نکنند. در همین حین بامیه ها را باید مرتب با یک قاشق هم بزنیم تا به هم بچسبند.
پس از سرخ شدن بامیه ها روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیریم.

قرار دادن بامیه در شربت

بامیه ها را به مدت حداقل ۲ دقیقه درون شربت می ریزیم تا شربت به خوردشان برود.
توجه داشته باشید که در زمان اضافه کردن بامیه ها به شربت ، دمای شربت باید متعادل باشد.
سپس بامیه ها را در طرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.
شما میتوانید هم زولبیا و هم بامیه را با عسل نیز سرو کنید.






سپاس از همراهی شما با سایت اینجا زنونس!
روزه نماز هایتان قبول درگاه حق.التماس دعا!


زهرا میرزائی
زهرا میرزائی
دانشجوی رشته ی کامپیوتر دانشگاه تهران سابقه ی فعالیت در دیجیتال مارکتینگ و تولید محتوا ... علاقمند به طراحی سایت و گرافیک و کار با نرم افزار های کامپیوتری...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *