injazanoonas | اینجا زنونس

تارت گوشت و قارچ

تارت گوشت و قارچ

تارت-گوشت-و-قارچ-1

تارت گوشت و قارچ از جمله غذاهای لذیذ و مناسب برای رنگین کردن سفره ی شما در میهمانی هاست. همچنین دونات مرغ  و البته پاستا پنه مرغ و قارچ با سس آلفردو نیز می توانند گزینه ی مناسبی برای سفره ی شما عزیزان باشد که می توانید طرز تهیه آن را در مقالات قبلی بخش آشپزی ما مشاهده کنید.

در این مقاله ی اینجا زنونس می خواهیم طرز تهیه ی تارت گوشت و قارچ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه ی مواد میانی تارت گوشت و قارچ

قارچ
گوشت چرخ کرده
فلفل دلمه
ذرت
پنیر پیتزا
سوسیس
پیاز
سیب زمینی

برای قسمت میانی می توانید متناسب با سلیقه ی خود موادی را زیاد و یا کم کنید و بسته به تعداد افراد مقدار هر یک را تنظیم کنید.

مواد لازم برای تهیه ی خمیر تارت گوشت و قارچ

آرد به اندازه ای که به دست نچسبد
تخم مرغ ۲ عدد
روغن ۱ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
نمک کمی
سس گوجه فرنگی برای روی خمیر

مواد لازم برای روی خمیر تارت گوشت و قارچ

زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق
زعفران به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه ی تارت گوشت و قارچ

ابتدا دو عدد تخم مرغ را با ماست با چنگال هم بزنید  سپس روغن مایع را بیفزایید.

نمک و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و کم کم به تخم مرغها اضافه کنید.

خمیر را به قطر نیم میلیمتر باز کنید و در قالب قرار دهید.

روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید که خمیر پف نکند.

روی خمیر سس گوجه فرنگی بریزید ،پنیر پیتزا و مواد گوشتی و در آخر هم پنیر پیتزا را با نوارهای خمیر بپوشانید.

زرده تخم مرغ، یک قاشق شیر و زعفران را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و روی تارت را به آن آغشته کنید و سپس کنجد بپاشید.

تارت را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید.

در آخر حدود ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی تارت هم طلایی شود.


اینجا زنونس
اینجا زنونس
اینجا زنونس مجله ای علمی خبری در حوزه بانوان است که در زمینه های پزشکی زنان، مادران، آشپزی، خانه داری، سرگرمی، چهره ها، ورزش وتناسب اندام، خودآرایی و روانشناسی فعالیت دارد. امیدواریم مقالات ما برایتان کارآمد و مفید باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *