injazanoonas | اینجا زنونس

روش های تزیین میز و سفره غذا

روش های تزیین میز و سفره غذا

روش-های-تزیین-میز-و-سفره-غذا

تزیین سفره و میز غذا تاثیر زیادی بر روی اشتها و میل به غذا دارد. در این پست از اینجا زنونس میخواهیم به روش های تزیین میز و سفره غذا بپردازیم.

با ما در ادامه همراه باشید.

گل سر میز

شما می توانید هر گلی را که می خواهید و دوست دارید انتخاب کنید، اما باید توجه کنید که رنگ های گل ها با هم ترکیب مناسبی را تشکیل دهند.

هماهنگی بین رنگ گل ها و رنگ دستمال سرسفره ها نیز جلوه بیشتری به میز شام می بخشد.

بلندی گل ها را به گونه ای تنظیم کنید تا مهمان هایی که در دو طرف میز قرار گرفته اند بتوانند به راحتی باهم به گفتگو بپردازند.

آراستن گل سرمیز:

اسفنج گل آرایی را درست به اندازه بشقاب یا دیسی که برای این کار در نظر گرفته اید ببرید.

شمع ها را در وسط ظرف در اسفنج فرو کنید، گل ها و برگ های سبز را به شکل بیضی در دیس بچینید تا امتداد و انتهای بعضی از گل ها و برگ های سبز با سطح روی میز مماس باشد..

لیوان

لیوان ها را بالای محل قرار گرفتن کارد و معمولاً به ترتیبی سرمیز می گذارند که به راحتی برای نوشیدن در دسترس باشد.

فرانسوی ها لیوان ها را کمی بیشتر نزدیک به وسط قرار می دهند، همیشه تنگ آب را سر سفره بگذارید و مراقب باشید که در سرتاسر مدت صرف غذا آب تنگ پر باشد.

دستمال سفره

دستمال سفره را به زیبایی و دقت تا بزنید و در بشقاب نان در سمت چپ یا در وسط بشقاب غذاخوری بگذارید.

برای تزئین نیز می توانید از حلقه دستمال سفره استفاده کنید، در انتخاب رنگ رومیزی ذوق و سلیقه به خرج دهید.

تعداد مهمان ها

اگر تعداد بچه ها زیاد باشد، می توانید یک میز مخصوص فقط برای بچه ها بچینید.

اما اگر می خواهید بچه ها هم سر همان میز اصلی بنشینند، اگر بچه های خیلی کوچک هم در جمع وجود داشته باشد، باید از صندلی های مخصوص کودکان استفاده کنید.

برای راحتی بیشتر پدر و مادرها بهتر است پیش فرزندان شان بنشینند.

اگر مهمان مرد هم باشد، مطابق اصول باید سمت راست میزبان زن بنشیند و اگر مهمان زن در بین مهمانان باشد باید سمت راست میزبان مرد بنشیند.

برای مهمانی های بزرگ باید ببینید چه کسانی بهتر با هم ارتباط دارند و آنها را پیش هم بنشانید.

خیلی ها دوست دارند مردها و زن ها یکی درمیان بنشینند اما لازم نیست.

رومیزی

اگر رومیزی تان سفید و جنس آن لیز باشد، لازم است زیر آن حتماً چیزی بیندازید که روی میز لیز نخورد. رومیزی باید تقریباً به اندازه ۳۰ سانتیمتر از میز آویزان باشد.

وقتی رومیزی را تنظیم کردید، می توانید میز را بچینید.

با تا کردن دستمال ها شروع کنید و آنها را در وسط جای نشستن هر مهمان قرار دهید.

نکات اضافی:

چنگال بزرگ را در سمت چپ دستمال و چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید.

یک بشقاب مخصوص سالاد در سمت چپ چاقوها بگذارید. بشقاب غذا وقتی مهمانان می نشینند نباید روی میز باشد.

یک چاقو در سمت راست دستمال بگذارید طوری که قسمت برش دهنده آن به سمت بشقاب باشد. اگر غذایتان استیک یا مرغ است، می توانید از چاقوی استیک هم استفاده کنید.

اگر سوپ و سالاد هم دارید تعداد قاشق هایی که روی میز می گذارید باید دو عدد باشد.

قاشق کوچک دسر خوری باید در سمت راست چاقو و قاشق سوپ خوری باید در سمت راست قاشق دسرخوری باشد.

همچنین می توانید قاشق دسرخوری را درست موقع سرو دسر روی میز بگذارید.

بشقاب نان را با یک چاقوی کره خوری در فاصله ۵ سانتی متری بالای چنگال ها بگذارید.

لیوان آب را در فاصله ۵ سانتی متری بالای چاقوها بگذارید. در سمت راست این لیوان می توانید گیلاس نوشیدنی را قرار دهید.

اگر قهوه یا چای هم سرو می کنید، یک فنجان در سمت راست همه این وسایل و یک قاشق چای خوری در سمت راست فنجان قرار دهید..

سفره آرایی برای صبحانه

میز صبحانه اگر گرد باشد زیباتر است.

لوازم میز صبحانه شامل چاقو و چنگال کوچک ،قاشق مربا خوری و چای خوری با استکان چای و فنجان و نعلبکی برای چای ، قندان و شکرپاش ،ظرف مناسب پنیر و ظرف مناسب کره ، کتری و قوری چینی برای چای و آب جوش ، جا تخم مرغی و جای نان برای هر بشقابی است.

همچنین وجود یک سبد گل برای حفظ نکات سفره آرایی بسیار زیبا است.

سفره آرایی برای ناهار و شام

برای سفره های ناهار و شام، بشقاب های پلوخوری و خورشت خوری را روی هم گذاشته و لیوان، چاقو برای بریدن گوشت، چنگال، قاشق غذا خوری و سوپ خوری را کنار بشقاب ها قرار دهید.

وجود سبد گل از ارکان اصلی سفره آرایی در مبحث ناهار و شام است.

سفره آرایی برای عصرانه

در میز عصرانه وجود یک بشقاب میوه خوری، چاقو و چنگال کوچک، لیوان و دستمال سفره با سبد کوچک گل همراه میوه و کیک از اصول سفره آرایی در این مبحث است.

نکاتی مهم در آشپزخانه

دانستن این نکات به شما کمک می کند تا در شرایط خاص بتوانید با راه حل های ساده مشکلاتی را که در طول روز در آشپزخانه تجربه می کنید، پشت سر بگذارید.

اگر بعد از پاک کردن بادنجان یا خرد کردن سبزی سرانگشتان و کف دست تان رنگی شده و رنگ پوست بادمجان یا سبزی را به خود گرفته است، پیش از آن که آن را با صابون بشویید با کمک پنبه آغشته به الکل یا آب ژاول دست هایتان را پاک کنید.

اگر درون سطل نگهداری از برنج تان حشره های ریز و کوچک می بینید برای از بین بردن آن ها توصیه می کنیم مقداری نمک لابه لای برنج بپاشید.

اما حتما مراقب باشید که هنگام استفاده از برنج آن را به خوبی بشویید.

برای پیشگیری از فاسد شدن سبزی های در یخچال مراقب باشید.

در موقع جابه جا کردن مواد غذایی حتما گوشت و ماهی را جدا از سبزی ها و میوه ها قرار دهید.

ادویه ها و سبزی های معطر را همواره درون شیشه ها و ظروف در بسته نگاه دارید.

نگهداری آن ها در ظروف در باز بو و عطر این گیاهان را از بین می برد.

پس از سرخ کردن سیر و پیاز در خانه برای از بین رفتن بوی غذا می توانید از دانه های معطر قهوه و دارچین استفاده کنید.

برای پیشگیری از کپک زدن ترشی یا مربا کافی است مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید.

این مواد به دلیل خاصیت ضدعفونی کننده ای که دارند مانع از کپک زدن می شوند.

برای نچسبیدن سیب زمینی خرد شده به ماهیتابه هنگام سرخ شدن پس از داغ شدن روغن کمی نمک درون ظرف بریزید.


پردیس صلواتی
من پردیس صلواتی دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع در دانشگاه تهران هستم. تخصص‌ها و سوابق کاری من در زمینه‌های "تولید محتوا، ترجمه ، عکاسی، طراحی گرافیک، سئو سایت، مدیریت شبکه های اجتماعی و تبیلغات آنلاین" است. من همیشه تلاش می‌کنم تا به مسائل جهان اطرافم خلاقانه نگاه کنم و به دنبال کسب تجربه های جدید و ماجراجویانه هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *