injazanoonas | اینجا زنونس

موس انار(  مخصوص شب یلدا )

موس انار(  مخصوص شب یلدا )

موس-انار

با اینجا زنونس همراه باشید با آموزش موس انار(  مخصوص شب یلدا ) از مجموعه آموزش ها و مقالات آشپزی.

در شب های گذشته آموزش های دیگری مخصوص شب یلدا در سایت قرار داده ایم از جمله  طرز تهیه ی کاپ کیک هندوانه و دسر توپک هندوانه  با میوه ی هندوانه ، چیزکیک انار و دسر پاناکوتای انار با میوه ی انارکه می‌توانید از آن ها استفاده کنید.

مواد لازم برای  موس انار(  مخصوص شب یلدا )

آب انار ۳ ق غذاخوری
خامه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
انار ۱ عدد
سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

طرز تهیه ی  موس انار(  مخصوص شب یلدا )

برای شروع کار خامه ، آب انار و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. ۲

سپس تخم مرغ ها را در دمای اتاق به مدت نیم ساعت قرار دهید و سپس سفیده ی آنها را جدا کنید.

حال آنها را به همزن ترجیحا برقی کاملا بهم بزنید تا حالتی اسفنجی بیابد.

پودر قند را اندک اندک بیفزایید و هم بزنید.

حال مخلوطی که در ابتدا آماده کردید (خامه ، آب انار و پنیر خامه ای) را خیلی آرام اضافه کنید.

با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف آن نخوابد.

روی مخلوط را با نایلون یا سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

دانه های انار را در ظرفی که می خواهید در آن سرو کنید بریزید و موس را به آن بیفزایید.

می توانید برای تزیین نیز از دانه های انار بهره ببرید.

هم چنین استفاده از خامه زده شده و یا یک لایه بیسکوییت در ظرف سرو نیز برای تزیین مناسب اند.


اینجا زنونس
اینجا زنونس
اینجا زنونس مجله ای علمی خبری در حوزه بانوان است که در زمینه های پزشکی زنان، مادران، آشپزی، خانه داری، سرگرمی، چهره ها، ورزش وتناسب اندام، خودآرایی و روانشناسی فعالیت دارد. امیدواریم مقالات ما برایتان کارآمد و مفید باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *