امروز اینجا زنونس در بخش آشپزی طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی را برای شما عزیزان قرار داده است. زرشک پلو از جمله غذا هایی است که مورد پسند همه می باشد و بهترین گذینه برای پذیرای در مهمانی ها مخصوصا ایام عید نوروز است. شما می توانید این غذای خوشمزه را با استفاده از دستور پخت زیر درست کنید.

مواد لازم

۴ پیمانه برنج
۱ پیمانه زرشک
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۲۵ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه
۲ قاشق چایخوری زعفران دم کرده
۴ تکه مرغ
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

  • طرز تهیه مرغ :

    • ماهی تابه ای انتخاب کنید و درون آن مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا داغ شود.
    • تکه مرغ ها را در ماهی تابه قرار دهید و در آن را بگذارید.
    • حرارت را زیاد کنید تا هر دو طرف تکه های مرغ  کاملا طلایی و سرخ شوند.
    • پوست پیاز را کنید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و سیر را نیز پوست کنید و ریز خرد کنید.
    • در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا کمی رنگشان تغییر کنید.
    • رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند و آن وقت نمک،فلفل و آبلیمو را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
    • در آخر تکه مرغ های سرخ شده را در قابلمه بچینید و ۲ الی ۳ لیوان آب روی مواد حاوی مرغ ها بریزید.
    • در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزند.
    • تقریبا ۲ ساعت برای مغز پخت شدن  مرغ زمان لازم است تا سس مرغ غلیظ شود و روغن بیاندازد.
    • مدت۱۰ دقیقه مانده به خاموش کردن زیر قابلمه حاوی مرغ ۱ قاشق از زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید : ۱۰ مدل غذای اصلی پیشنهادی برای مهمانی

  • طرز تهیه زرشک پلو :

    • زرشک را در در ظرفی بریزید و روی آن آب ولرم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا خیس بخورد.
    • برای پخت برنج ابتدا در قابلمه ای ۸ لیوان آب بریزید و روی حرارت زیاد می گذاریم تا بجوش بیاید.
    • مقداری نمک داخل آب می ریزیم.
    • برنج را از قبل در ظرف آبی بریزید تا خیس بخورد.
    • هنگامی که آب به جوش آمد برنج را بشویید و آب آن را دور بریزید و داخل آب جوش بیریزید.
    • زمانی که برنج را داخل قابلمه ریختید آن را هم بزنید.
    • بعد از ۴ الی ۵ دقیقه مجددا یک هم بزنید و چند دانه از برنج را از آب خارج کنید و با دندان امتحان کنید.
    • اگر اطرافش پخته بود ولی مغز آن سفت بود زمان آبکشی برنج است.
    • برنج را در آبکش بریزید و آبکشی کنید.
    • همچنین قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب داخل قابلمه کاملا خشک شود.
    • سپس مقداری روغن داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید.
    • برای ته دیگ می توانید نان لواش یا سیب زمینی را پوست بگیرید.
    • ورقه ورقه کنید و کف قابلمه بچینید و برنج را با کف گیر را روی ته دیگ بریزید.
    • در آخر در قابلمه را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا برنج بخار کند و آن وقت شعله را کم کنید.
    • زرشک را در آبکش بریزید و درون تابه ای کره را بریزید تا آب شود.
    • سپس زرشک را داخل تابه بریزید و روی حرارت کم تفت دهید.
    • ۱ قاشق زعفران دم کرده باقی مانده را به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.
    • قابلمه را از روی حرارت بردارید و مجددا تفت دهید تا زرشک ها نسوزند.
    • درمقدار کمی از برنج را با زرشک در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و روی برنج را با زرشک تزیین نمایید.
    • مرغ ها را در ظرف خورشت بریزید و به همراه برنج سرو کنید.
    • نوش جان

 

اینجا زنونس امیدوار که از طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی لذت برده باشید.

 

آیا علاقه به عضو شدن در یک گروه تلگرام آشپزی را دارید تا هرگونه سوالی که برای شما پیش می‌آید را در لحظه پاسخ دهند و در یک جو دوستانه و صمیمی به بحث در زمینه آشپزی بپردازید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک گروه تلگرام آشپزی کلیک کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: