برای پولدار شدن این عادت ها را کنار بگذارید

سایت اینجا زنونس در این قسمت برایتان از عادت های بدی می گوید که بهتر است برای پولدار شدن این عادت ها را کنار بگذارید. با ما در بخش روانشناسی همراه باشید.
همیشه تمایز هایی بین افرادی که با تلاش و پشتکار خود پولدار می شوند و افراد بی پول وجود داشته است. در واقع پولدار شدن امری دست نیافتنی نیست فقط لازم است که یک سری از عادت هایتان را تغییر دهید تا نتیجه را به چشم خود ببینید.
اگر می خواهید ثروتمند شوید، این عادات بد را ترک کنید
این عادت ها عبارتند از:
۱) مقصر دانستن سرنوشت
واقعیت این است که افراد فقیر و بی پول ، وضعیت بد مالی خود را به سرنوشت و تقدیر گره میزنند و شانس را مهمترین عامل ثروتمند شدن می دانند ، آنها حتی تعریف صحیحی از شانس ندارند.
افراد پولدار معتقدند که مسیر زندگیشان را خودشان تعیین میکنند. از نظر انسان های ثروتمند ، شانس زمانی به وجود می آید که افراد همیشه در حال کار و تلاش و یادگیری باشند ، اینگونه است که انسان میتوانند به آرزوهای خود برسد.
در مقابل، ۹۰ درصد مردمی که بیپول هستند برای بدبختی و عواملی که نمیتوانند آنها را کنترل کنند سرنوشت را سرزنش میکنند. این افراد برای بهبود رفاهشان بهجای آنکه پولشان را در راستای یادگیری و تحصیل خرج کنند، آن را برای پدیدههای ماورایی و بختآزماییها خرج میکنند.
۲) امید به تغییر شرایط
هیچکس از داشتن امید متضرر نشدهاست. امید یک حس مثبت است که شما را به سمت یک زندگی مثبتتر رهنمون میکند. اما برای ثروتمندان، «امیدواری» همهچیز نیست چراکه امید نه مشکلات را حل میکند و نه فرصتسازی میکند.
امید چیزی را تغییر نمیدهد. بنابراین اگر میخواهید به فصل مشخصی از زندگی خود برسید یا به اهداف مشخصی دستیابید، باید گام را فراتر از امیدواری صرف گذاشته و اقدام کنید. تنها از راه اقدامات موثر است که میتوانید دست به تغییرات اساسی بزنید.
پس اگر دفعه بعد خود را درموقعیت بدی مشاهده کردید و امید داشتید شرایط بهتر میشود، دست از این امیدواری بردارید و خودتان شرایط بهتری را برای خود رقم بزنید. از قدیم گفتهاند «از تو حرکت، از خدا برکت».
۳) ریسک نکردن
فقط ۶% از افراد بیپول حاضرند برای بهبود وضعیت مالیشان ریسکها کنند. درحالیکه میزان این ریسک پذیری برای افراد پولدار بیش از ۵۰% است. بسیاری از افراد پولدار در این مطالعه خاطرنشان کردند که در طول زندگیشان حداقل یکبار با ریسکهایی مواجه شدهاند که به شکستهای بزرگ منجر شده است. اما آنها سعی کردهاند بهجای گیرکردن در آن، با موفقیت از آن عبور کنند.
۴) به کم قانع بودن
افراد ثروتمند قبل از هرچیزی ذهن خود را اصلاح کردهاند. یک روز تصمیم گرفتهاند تا ثروتمند شوند و در نتیجه خودشان را قانع کردهاند که لیاقت ثروتمند شدن را دارند. بنابراین زندگی خود را بر همین راستا تغییر دادهاند.
افراد ثروتمند هیچوقت به کم قانع نیستند چراکه به این باور رسیدهاند لیاقت پول بیشتر را دارند. آنها همیشه بهدنبال بیشترین حقوق و موقعیتهای بهتر هستند. بنابراین برای رسیدن به این اهداف از چانهزنی و مذاکره ابایی ندارند. آنها وقتی کاری را قبول کردند به آن اکتفا نمیکنند بلکه مدام به دنبال دستیابی به موقعیتهای بهتر هستند.
۵) نیمهکاره رهاکردن اهداف
داشتن هدف برای موفقیت در زندگی حیاتی و ضروری است؛ این اهداف هستند که شما را برای اولویتبندی متمرکز نگه میدارند و شمارا به سوی چیزهای بهتر و بزرگتر سوق میدهند. بنابر برخی برآوردها، ۸۰ درصد از افراد ثروتمند جهان، به طور مداوم برای خود اهدافی تعیین میکنند و این اهداف را دنبال میکنند.
اما تنها تعیین هدف کافی نیست بلکه این یک فرآیند است و باید تا انتها آن را دنبال کنید. فرقی ندارد که این هدف چیست، اما دنبال کردن این اهداف است که افراد قوی را از افراد ضعیف متمایز میکند. اما توجه داشته باشید که اگر اهداف خود را خیلی رویایی و دستنیافتنی تعریف کنید، همیشه نمیتوانید به کل آنها دست یابید.
پس بهجای تسلیم شدن در رسیدن به این اهداف، بهترین راه این است که اهداف خود را تغییر دهید یا در تعریف آنها تجدیدنظر کنید تا قابل وصولتر شوند.
۶) اهمیت ندادن به سلامتی خود
افراد پولدار زمان زیادی را به سلامتیشان اختصاص میدهند. این افراد به طور منظم به پزشکشان مراجعه میکنند،شیوه زندگی سالم را انتخاب کردهاند، از فواید ورزش برای سلامتی آگاهاند و ورزش میکنند، رژیم غذایی آنها متعادل است و موفق به ترک عادت های بد زندگیشان شدهاند. اما در بین افراد بیپول، فقط تعداد کمی قبول دارند که سلامتی و موفقیت با یکدیگر ارتباط دارند.
۷) ولخرجی کردن
بسیاری از افراد بیپول بیش از درآمدشان خرج میکنند و روی امور مالیشان مدیریت ندارند. احتمالا شما نیز افرادی را میشناسید که برای اتومبیل، تلفن همراه و وسایل گرانقیمت دیگر پول خرج میکنند، درحالیکه نه استطاعت خرید آنها را دارند و نه حتی به آنها نیاز دارند. مثلا کسی را درنظر بگیرید که در حساب بانکیاش فقط ۱۰۰ هزار تومان پسانداز دارد، اما تلفن همراهش دو میلیون تومان میارزد. اینکار ضعف در مدیریت مالیاش را نشان میدهد.
۸) تنفر از شغل خود
۸۵ درصد از افرادی که در زمینهی مالی موفق هستند، به کارشان علاقه دارند. برعکس افراد بیپول فقط معایب شغلشان را میبینند. با چنین نگرشی، هرگز وضع مالیتان بهبود پیدا نخواهد کرد. اگر کارتان را دوست ندارید آن را تغییر دهید، اما ناله نکنید. اگر هم نمیتوانید آن را تغییر دهید سعی کنید جنبههای مثبت آن را ببینید.
۹) دیر از خواب بیدار شدن
بیش از نیمی از صاحبان کسبوکار با درآمد بالا، حداقل ۳ ساعت پیش از آغاز روز کاری بیدار میشوند. آنها این ساعتهای صبح را برای ورزش، برنامه ریزی برای کارهایی که باید انجام دهند، بررسی و انجام پروژههای شخصیشان و نظایر آنها صرف میکنند. بسیاری از افراد موفق ۱۰ تا ۱۵ دقیقه را به مراقبه اختصاص میدهند یا اینکه در سکوت فکر میکنند.
البته زود بیدارشدن این افراد به این معنا نیست که کمبود خواب دارند. اتفاقا ۸۹% از پولدارها خواب کافی دارند و بین ساعتهای ۹ تا ۱۰ شب به رختخواب میروند و ۷ تا ۸ ساعت در شب میخوابند.
۱۰) اجتناب از آشنایی با افراد جدید
٪۶۸ پولدارها عاشق آشنایی و برقراری ارتباط با افراد جدید هستند، درحالیکه فقط ۱۱% از افراد بیپول اینگونه رفتار میکنند. بیشتر کسانی که از لحاظ مالی در وضعیت پایداری هستند، برای داشتن یک حس خوب و حفظ آن تلاش میکنند. آنها حتی ممکن است روزهای مهم مانند روزهای عید و نظایر آن را به آشنایان جدید (و البته آشنایان قدیمی) تبریک بگویند، درحالیکه بسیاری از افراد بیپول اینکار را نمیکنند.
۱۱) ناتوانی در دوری از افراد منفی
تعداد خیلی زیادی از افرادیکه بیپول هستند، حداقل یک نفر را در اطرافشان دارند که عاشق شایعهپراکنی و شکایت از زندگی (یا افراد) است. افراد موفق با کسانی معاشرت میکنند که نهتنها جزو افراد منفی گرا نیستند، بلکه مثبت و الهامبخش نیز هستند. شما نیز میتوانید چنین افراد فوقالعادهای را در رویدادهای فرهنگی، کارهای داوطلبانه یا عضویت در سازمانهای غیرانتفاعی پیدا کنید. تمام وقتتان را صرف یافتن این افراد باارزش کنید و ببینید که چگونه زندگیتان تغییر میکند.
۱۲) راکد خواباندن پول
شما هرگز فرد ثروتمندی را مشاهده نمیکنید که پول خود را در بانک خوابانده باشد. برای پولدار شدن، پولتان باید در جریان باشد و آن را در کاری سرمایهگذاری کنید.
حالا این سرمایهگذاری میتواند خرید سهام، اوراق قرضه، صندوقهای مشترک یا بازار املاک و مستغلات باشد. سرمایهگذاری باعث میشود تا پول شما سود مثبتی کسب کند. از سوی دیگر، روز به روز تورم افزایش مییابد و راکد ماند پول نتیجهای جز کاهش ارزش آن را بههمراه ندارد.
۱۳) نداشتن مطالعه ی زیاد
داستایوسکی بزرگ میگوید: «مطالعهنکردن بهمعنای فکرنکردن است». ۸۸% افراد پولدار با این گفته موافق هستند. آنها حداقل ۳۰ دقیقه در روز کتابهایی دربارهی مسائل حرفهای و شغلی، رشد فردی و ادبیات تاریخی مطالعه میکنند. درحالیکه فقط ۲% درصد افراد کمدرآمد چنین کاری انجام میدهند. البته همانطور که گفته شد، منظور از افراد بیپول، لزوما قشر کمدرآمد جامعه نیست. بسیاری از افراد بهاندازهی کافی درآمد دارند و آن را خرج چیزهای غیرضروری میکنند، اما به کتاب که میرسند دیگر پول ندارند.
خوشبختانه امروزه روشهای زیادی برای مطالعه وجود دارد (مانند کتابخانهها، وبسایت ها و شبکه های اجتماعی) و حتما نیاز به خرید کتاب نیست. بنابراین بهانه نیاورید و سعی کنید عادت به مطالعه را در خود بپرورانید.