اینجا زنونس

۶ مدل دسر شکلاتی ویژه نوروز ۹۸


با اینجا زنونس همراه با شید با طرز تهیه ۶ مدل دسر شکلاتی ویژه نوروز ۹۸ . دسرهایی که مزه شکلاتی دارند نسبت به سایر دسرها از محبوبیت خاصی برخوردار هستند و مناسب ترین پیشنهاد برای پذیرایی در این روزهای بهاری نوروز می باشند.

تارت شکلاتی

تارت

مواد لازم

۲۵۰ گرم شکلات خرد شده
۲ پیمانه پودر بیسکوییت شکلاتی
۲ عدد تخم مرغ
۱۰۰گرم شکر
۱ پیمانه شیر
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
۳۵۰ میلی لیتر خامه
۱۰۰ گرم کره ذوب شده
۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

طرز تهیه

  • پودر بیسکوئیت را درون ظرفی بریزید.
  • کره را ذوب کنید وداخل پودر بیسکویت بریزید ومخلوط کنید تا خمیر یکدستی به وجود آید.
  • کف و دیواره قالب ۲۳ سانتی مخصوص برای تارت را با سلیفون بپوشانید.
  • مخلوط آماده شده را کف قالب بریزید، کف و دیواره را پوشش دهید، قالب را درون یخچال قرار دهید.
  • پودر ژلاتین را داخل ظرف آب سرد بریزید و روی بخاربه روش بن ماری قرار دهید، تا ژلاتین صاف و شفاف شود.
  • در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته شکر و وانیل را داخل آن بریزید و با همزن خوب هم بزنید.
  • سپس خامه و شیر را اضافه کنید و هم بزنید و شکلات خرد شده را با مواد مخلوط کنید و ظرف را بر روی حرارت قرار دهید مرتب با هم بزنید.
  • بعد از مدت ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید، تا مایع کاملا سرد شود.
  • در آخر آن را درون قالب پای بریزید و ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید، تا کاملا سفت شود.
  • شما میتوانید تارت خود را با شکلات و میوه وپودر نسکافه تزئین کنید.

سوفله شکلاتی

سوفله شکلاتی -00

مواد لازم

۱ پیمانه شکلات خرد شده
۴ عدد تخم مرغ
۱/۴ پیمانه شکر
۱ پیمانه شیر
۱ قاشق چایخوری وانیل
۳ قاشق غذاخوری آرد
۳ قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

  • فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت روشن کنید.
  • کره را درون تابه‌ای روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آب شود.
  • آرد را ۲ مرحله الک کنید و کم کم به کره آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
  • شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکنواختی بدست آید.
  • ۲ دقیقه روی حرارت بگذارید تا جوش کند و غلیظ شود.
  • مایه آماده شده را از روی گاز بردارید و شکلاتها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
  • زرده‌های تخم مرغ را یکی یکی به مواد آماده شده اضافه و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • سفیده‌های تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن بزنید تا سفت شده و فومی شکل شود.
  • سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط کنید.
  • ظرف های سوفله را با کره چرب کرده و ۳/۴ آن را با مواد سوفله شکلات آماده شده، پر کنید و روی سینی فر قرار دهید.
  • سینی فر را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
  • توجه کنید که سوفله ها باید کناری سفت و وسطی نرم داشته باشند.
  • برای تزئین می توانید از شکلات داغ یا پودر قند استفاده کنید.

کیک براونی شکلاتی

کیک-براونی (1)

مواد لازم

۲۵۰ گرم شکلات
۴ عدد تخم مرغ
۱ و نیم پیمانه شکر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری وانیل
۳/۴ پیمانه آرد
۱/۲ پیمانه کره

طرز تهیه

  • در ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
  • مقداری کره را به کف و دیواره های قالب مخصوص فر بمالید تا چرب شود.
  • کاغذ روغنی را کف قالب پهن کنید به گونه ای که از ۲٫۵ سانتیمتر از دیواره های قالب بالا بیاید.
  • اکنون یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • شکلات را به همراه کره درون بشقاب مناسبی بریزید و آن را روی قابلمه آب در حال جوشیدن به روش بن ماری قراردهید تا با حرارت آب در حال جوش، شکلات و کره کاملاً ذوب شود.
  • سپس آن را از روی حرارت بردارید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
  • شکر را درون مخلوط کره و شکلات بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار آن را به طور کامل مخلوط کنید.
  • پس از اینکه همه ی تخم مرغ ها را اضافه کردید، وانیل را اضافه و مخلوط کنید وآرد و نمک را به آرامی اضافه کنید.
  • مواد را داخل قالبی که از قبل آماده کرده اید بریزید و سطح آن را صاف کنید.
  • سپس قالب را ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر داغ بزارید تا بپزد.
  • به گونه ای که اگر خلال دندان داخل آن فرو کنید فقط مقدار کمی از مواد به آن بچسبد.
  • سپس آن را از فر خارج  و بگذارید تا خنک شود.
  • به کمک یک چاقو دور کیک را از قالب جدا کنید و به کمک کاغذ روغنی کف قالب، آن را خارج کنید و به قطعات دلخواه خود برش دهید.
  • شما می توانی این کیک را با شکلات داغ و توت فرنگی تزئین کنید و به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

پاناکوتا شکلاتی

دسر پاناکوتا شکلاتی

پاناکوتا شکلاتی از جمله دسر های معروف ایتالیایی در سراسر جهان می باشد که ما ایرانی ها برای پذیرایی در مهمانی های رسمی خود از آن استفاده می کنیم.

شما می توانید با کلیک بر لینک زیر طرز تهیه این دسر خوشمزه را ببینید

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی


موس شکلاتی

موس-شکلاتی

موس شکلاتی از معروف ترین دسرهای فرانسوی است که توسط آشپز لویی شانزدهم در سال ۱۷۵۵ درست شد و علت این نام گذاری به خاطربافت خاص این دسر است.

شما می توانید با کلیک بر لینک زیر طرز تهیه این دسر خوشمزه را ببینید

موس شکلاتی


پاپ کورن شکلاتی

ذرت بو داده

شما می توانید پاپ کورن را که از دسته تنقلات مورد استفاده در مهمانی ها خودمانی است، با مزه دار کردن توسط شکلات به دسری خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی های رسمی تبدیل کنید.

شما می توانید با کلیک بر لینک زیر طرز تهیه این دسر خوشمزه را ببینید

طرز تهیه پاپ کورن مجلسی


آیا علاقه به عضو شدن در یک گروه تلگرام آشپزی را دارید تا هرگونه سوالی که برای شما پیش می‌آید را در لحظه پاسخ دهند و در یک جو دوستانه و صمیمی به بحث در زمینه آشپزی بپردازید؟

با پیوستن به این گروه شما همواره  یک کتاب کامل آشپزی همراه خود خواهید داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک گروه تلگرام آشپزی کلیک کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:


مطالب مشابه :

→ مطلب قبلی

مطلب بعدی ←

4 دیدگاه

  1. ممنون واقعا مطلب سالاد مجلسی و شیک خیلی مفید بود

  2. سلام
    ممنون از توضیح خوبتون
    لطفا راجع به طرز تهیه سالاد پانزانلا هم توضیح بدید.

دیدگاهتان را بنویسید