با اینجا زنونس و مطلب  نکاتی در مورد نگهدار ی و استفاده ی پنیر که باید بدانیم  از مجموعه مطالب خانه داری همراه باشید تا دیگر مجبور به دور انداختن پنیر های تان نشوید.دفعات زیادی اتفاق افتاده که پنیر ها پس از بازشدن بسته بندی آن ها به زودی پس از مدت کوتاه فاسد شده و یا طعم عجیبی پیدا می کنند ، یا با خشک شدن سطح پنیر مواجه می شویم و… برای رفع این مشکلات  مطلب امروز اینجا زنونس را دنبال کنید.

نکاتی در مورد نگهدار ی و استفاده ی پنیر که باید بدانیم

نکاتی در مورد نگهدار ی و استفاده ی پنیر هاکه باید بدانیم

جلوگیری از خشک شدن پنیر

  • روی طرف بریده شده پنیر کمی کره یا روغن بمالید.
  • ویا دستمال تمیزی که پرز ندهد به وسیله سرکه سرکه خیس کنید و به دور قالب پنیر بپیچید.
  • اگر پنیر درون ماست بیندازید بسیار لذیذ می شود و همچنین خشک نمی شود.
  • چناچه پنیر را داخل فویل آلمینیومی  بپیچید برای جلوگیری از خشک شدن موثر است.
  • اگر پنیر را میان پارچه ای که  در سرکه ی انگور خیسانده اید قرار دهید،طعم ومزه ی خوبی خواهد یافت و ضمنا مدت بیشتری تازه خواهد ماند.

چگونه یک پنیر نرم را سفت کنیم؟

نکاتی در مورد نگهدار ی و استفاده ی پنیر که باید بدانیم

اگر پنیر نرم است و میخواهید سفت شود :

  • آب نمک را بجوشانید.
  • بگذارید آب نمک سرد شود.
  • پنیر را داخل آب نمک سرد شده بیندازید.
  • هرچقدر مقدار نمک بیشتر باشد پنیر سفت تر می شود.

چگونه یک پنیر سفت را نرم کنیم؟

پنیر سفت

روش اول:

  • آب را بجوشانید.
  • بگذارید سرد شود.
  • پنیر را درون آب جوشیده بیندازید.

روش دوم:

می توانید پنیر سفت را درون دوغ خیس کنید .

چگونه  کپک پنیررا ازبین ببریم؟

پنیر کپک زده

  • پنیرو چند حبه قند را درون ظرف در داری قرار دهید.
  • سپس در ظرف را بگذارید.
  • بااین کار کپک ها ازپنیر جدا شده و سمت قندها میروند.
  • حال قندها را دور ریخته و پنیر را نوش جان کنید.

چه کار کنیم پنیر به رنده نچسبد؟

پنیر ورنده

 

قبل از رنده کردن روی رنده مقداری روغن بمالید.

چه کار کنیم پنیر دیرتر فاسد شود؟

باید همیشه پنیر را در ماست یا آب ماست نگهداری کنید.

 

اینجا زنونس امیدوار است از مطالب فوق نهایت استفاده را برده باشید . ممنون از همراهی شما.

 

منبع : کتاب هنر خانه داری نوشته ی فاطمه ملکی

 

 

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: